FOTO: Tako je kandidatka Romana izgledala pred projektom Moj aktivni plan 2020 in tako izgleda sedaj!

FOTO: Tako je kandidatka Romana izgledala pred projektom Moj aktivni plan 2020 in tako izgleda sedaj! (foto: Danijel Čančarević) Danijel Čančarević
25. 5. 2020

Ste spremljali dekleta, ki so sodelovala pri projektu Moj aktivni plan 2020? Tako po preobrazbi izgleda ena izmed njih. 

10 tednov smo 6 dekletom skušali pomagati pri spremembi življenjskega sloga v bolj zdravo smer in jih skušali naučiti, kako bodo tako lahko živele tudi same ter dosegle svoj končni cilj. Jedle so po navodilih prehranskega strokovnjaka Nika Popovića in telovadile pod vodstvom kineziologinje in osebne trenerke Atine Grizold ter se vse to trudile vplesti v svoj vsak dan. 

Nismo jim obljubili, da bodo izgubile 10 ali več kilogramov, niti da jih bomo preobrazili v kuharske šefe. Ampak le, da jim pokažemo pot, po kateri bodo z veliko znanja naprej odšle same. 

Lahko rečemo, da jim je uspelo! Dokaz so tudi Romanine fotografije, ki so ji dale zagon za nadaljevanje. Še vedno vsak teden telovadi s trenerko Atino in dosledno upošteva Nikove nasvete. 

Romana Mahne

V prsa meri Romana 6 cm manj kot na začetku, v trebuh pa 6 cm manj. 

Romana Mahne

V boke je Romana izgubila 8.5 cm, v nadlakti pa 3 cm.

Kateri Nikov nasvet ji je prišel najbolj prav? "Pri prehrani sem spremenila predvsem to, da sem začela jesti več zelenjave, razmišljam o tem, kaj bom jedla za kosilo, razmišljam, katero zelenjavo lahko dodam in kako bo izgledal moj krožnik." 

Romana Mahne

V stegna je Romana izgubila kar 10 cm.

Presenetilo vas bo pojasnilo trenerke Atine: "Atina nam je povedala, da tudi če nimamo "musklfibra", vaje delamo dobro in pravilno." Napredek se torej ne meri v bolečih udih. 

Romana Mahne

Skupno je Romana izgubila 3.4 kg.

Njen cilj še ni dosežen, so jo pa rezultati prepričali, da je sposobna čisto vsega, če se za to le odloči. Naj vam razkrijemo še eno od skrivnosti hujšanja: izguba treh do petih kilogramov v 10 tednih je zdrav način izgubljanja kilogramov, ki ga zagovarjajo tudi trenerji, ki so sodelovali z dekleti.