"Hoja vročih deklet" - spoznajte hojo, ki spreminja življenja

"Hoja vročih deklet" - spoznajte hojo, ki spreminja življenja (foto: Profimedia) Profimedia
25. 5. 2022

Svet je obnorela prav posebna hoja, ki ji pravimo "Hot Girl Walk". Preverite, zakaj je tako posebna in kako spreminja življenja mnogih.

Na družbenih omrežjih se je pojavil nov trend, ki se tokrat osredotoča na hojo, čuječnost, samorefleksijo ter ljubezen do sebe. Ljudi spodbuja, da se odpravijo na sprehod, obenem pa si vzamejo nekaj trenutkov zase.

"Hot Girl Walk" se je najprej pojavil na TikTok profilu @exactlylikeothergirls. Za omenjenim profilom stoji Mia, mlado dekle, ki se zaveda, kako zelo pomembno je, da skrbimo za svoje telo. Hojo je ustvarila z namenom, da druga mlada dekleta spodbudi k temu, da se večkrat odpravijo na sprehod in si ob tem tudi vzamejo čas za samorefleksijo. "Hoja vročih deklet" je hitro postala velik trend, ki se ga poslužujejo mnogi. Uporabniki poročajo o tem, da jim je hoja bistveno izboljšala kvaliteto življenja in da je včasih to edina aktivnost, ki jim pomaga pri ohranjanju optimizma.

Kako hoja poteka?

"Hoja vročih deklet" je zelo enostavna in se jo lahko loti prav vsak. Oblecite si udobna oblačila in se odpravite na sprehod - ni važno kam in za koliko časa. Pomembno pa je, da med hojo naredite 3 stvari:

  • Razmislite, za kaj v življenju ste hvaležni;
  • Razmislite, kakšni so vaši cilji in s katerimi koraki jih boste osvojili;
  • Opomnite ste, da ste vroči! Ozavestite, da ste sami odgovorni za svoje življenje in da vam gre super.

Tudi stroka potrjuje, da ima že sam čas na prostem blagodejen vpliv na naše počutje. S tem, ko svoje telo spravite v gibanje, poleg tega pa še razmislite o pomembnih vprašanjih, boste prispevali k boljšemu mentalnemu in fizičnemu zdravju ter se v trenutku počutili bolje.