Klik za veselje: Tako so z velikonočnimi pirhi v londonskem živalskem vrtu presenetili kosmatince

Klik za veselje: Tako so z velikonočnimi pirhi v londonskem živalskem vrtu presenetili kosmatince (foto: profimedia) profimedia
4. 4. 2021

Tudi živalim je včasih dolgčas in se razveselijo vsake spremembe in darila. Poglejte, kako so zaposleni v londonskem živalskem vrtu presenetili svoje kosmate varovance. 

Pripravili so jim pravi velikonočni zajtrk s pisanimi pirhi, ki sicer niso bila pobarvana kokošja jajca, ampak živali se niso prav nič pritoževale, ko so jim skrbniki ponudili praznične dobrote z njihovimi najljubšimi okusi. 

profimedia

Humboldtovi pingvini so dobili "ribje" pirhe, saj si menda ne morejo niti predstavljati, da bi jedli jajca svojih kolegic kokoši.

profimedia

Črnoglavi sajmiri (srednjeameriške veveričje opice) so si z zanimanjem ogledovali pisana in z žuželkami (veliki mokarji) polnjena jajca, preden so jih pojedli.

profimedia

Nosati medved, ki živi v Južni Ameriki, je z velikim apetitom pojedel velikonočno jajce polnjeno s črički. Njam!

profimedia

Zajcema z velikonočnimi jajci se niti sanja ne, kako priljubljena sta na ta praznik med britanskimi in ameriškimi otroki.

profimedia

Prikupni lemur niti ni vedel, kaj početi s polnjenim pirhom.

profimedia

Giboni so brezrepe opice z dolgimi rokami in so se svojega jajca zelo razveselili, saj so precej radovedni. 


Preberite še: 19 znakov, da imate zares radi svojega psa ali Kako spanje s hišnim ljubljenčkom v resnici vpliva na spanec?