Moj aktivni plan 2020: prijavite se na celovito preobrazbo telesa!

Moj aktivni plan 2020: prijavite se na celovito preobrazbo telesa! (foto: profimedia) profimedia
27. 2. 2020

Ste pripravljeni pri sebi storiti spremembo, morda izgubiti nekaj kilogramov, osvojiti dobre navade in zaživeti bolj zdravo? Ker vemo, da se za tem skriva ogromno dela, vam priskočimo na pomoč. 

Vsi, ki ste kdaj že poskusili odpraviti kakšno slabo navado ali izpolniti novoletno zaobljubo, veste, da je to vse prej kot preprosto. Kaj šele, če si zadate, da boste spremenili celotno podobo telesa - tako na zunaj kot na znotraj. Za to potrebujete veliko mero motivacije in podpore. 

Ker se zavedamo, kako težek in pomemben je prvi korak, vam bomo pomagali pri začetku procesa. V sodelovanju z Merkur zavarovalnico smo pripravili 3 mesečno preobrazbo, ki bo potekala pod budnim očesom trenerja in prehranskega strokovnjaka. 

Kako bo vse skupaj potekalo? 

Izbrali bomo 4 posameznike, ki želijo spremeniti svoje telo.

Za približno 2 meseca jih bomo prepustili v roke trenerju Marku Dimniku in prehranskemu strokovnjaku Niku Popoviću, ki se bosta posvetila vsakemu posamezniku in mu skušala pomagati na poti do zastavljenega cilja. 

Na aktivni.si bomo redno spremljali in z vami delili napredek 4 posameznikov - tako zunanje spremembe kot notranje in na koncu naredili primerjavo začetka in zaključka sprememb. 

Česa ne obljubimo?

Ne moremo zagotoviti, da bodo s spremembo posamezniki popolnoma obvladali zdrav način življenja, se nikoli več pregrešili, izpustili treninga ali dosegli nemogoče. 

Lahko pa z gotovostjo trdimo, da bodo svojo spremembo začeli na pravilen način in postavili trdne temelje, na katerih bodo brez težav naprej gradili sami. 

Za navdih si poglejte, kaj vse lahko dosežete v nekaj mesecih s pravim načrtom in vztrajnostjo.

Helena Kermelj

Če ste se trdno odločili, da spremembo potrebujete in želite, se prijavite in morda boste prav vi eden od srečnih štirih izžrebancev! 

Zaradi velikega števila prijav, prijavnico zapiramo že 27. 2. 2020. Pohitite s prijavami!

Kdo bo z nami? 

Trener Marko Dimnik

Marko je bivši poklicni košarkar, ki se je posvetil preučevanju funkcionalnih gibov, treningov s kettlebell utežmi, olimpijsko palico in lastno telesno težo. Svoje znanje uporablja pri vadečih, ki želijo izboljšati svoje telesne sposobnosti, počutje ali preoblikovati telo. S pomočjo Vigor ekipe se izobražuje na področju telesne priprave in prehranskega svetovanja. 

Prehranski strokovnjak Niko Popović

Po izobrazbi je magister farmacije, univerzitetni diplomirani ekonomist in prehranski svetovalec s certifikatom Precision Nutrition (Pn1). Ob začetku študija farmacije in podrobnejšemu spoznavanju delovanja človeškega telesa se je začel intenzivno ukvarjati s pomenom zdrave prehrane in ostalih koristnih navad pri preventivi bolezni. 

Merkur zavarovalnica pa bo poskrbela za varnost pri športnih aktivnostih.