Gwyneth Paltrow ter njen jutranji napitek za mladosten in sijoč videz

Gwyneth Paltrow ter njen jutranji napitek za mladosten in sijoč videz (foto: Instagram) Instagram
14. 6. 2020

Gwyneth Paltrow, 47 - letna igralka zelo redko hodi naokrog naličena in prav vsak dan svoje telo razvaja z vitamini in antioksidanti.

Gwyneth ima sicer tudi svojo linijo zdrave prehrane, zato mora o tem veliko govoriti, a zvezdnica je prepričana, da ji jutranji napitek iz praška, ki je poln vitamina C in E ter koencima Q10 pomaga pri ohranjanju njenega mladostnega videza.

Na svoji strani GOOP, kjer najdete nasvete tako za kuhanje, potovanje kot za oblačenje, je zapisala: “Vsako jutro brez izgovorov popijem svoj prašek za sijoč videz, ki ima vitamin C in E ter koencim 10. Eno dozo napitka popijem zjutraj, drugo pa zmešam v stekleničko z vodo, ki jo imam ves dan s seboj, tudi na telovadbo.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Year one, done 💙

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Vitamini so tako pomembni kot dobra in zdrava prehrana, pravi Gwyneth, ki svoje telo razvaja tudi z rednim izvajanjem pilatesa in joge.  Zdrava dnevna  rutina in aktiven način življenja ter srečen zakon vplivajo na splošno počutje ter tudi zunanji videz, pravi lepa igralka, ki je lepoto podedovala po svoji mami, prav tako igralki Blythe Danner.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

WFH with some moral support 💚

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Gwyneth pa zagovarja tudi to, da je najlepša koža spočita koža, zato veliko spi in razen ob posebnih priložnostih ne uporablja ličil, le dobro vlažilno kremo in maskaro.  

 Preberite še: Najbolj fit zvezdnice, ki so starejše od 40 let! ali S hrano do zdrave in mladostne kože