Podražitvam ni konca: tu je 5 trikov, kako prihraniti pri nakupovanju hrane

15. 8. 2022

Naredili bomo konec tarnanju zaradi podražitev, zato smo pripravili nekaj trikov, ki jih uporabite že pri naslednjem nakupu. 

Slika 1/5

NAKUPOVALNI SEZNAM ...

... je po novem OBVEZEN! 

Če ste do sedaj postopali po trgovinah, vozili voziček okrog polic in nabirali vse, kar ste mislili, da potrebujete, morate temu narediti konec. Stalo vas bo kar precej denarja, če se nakupov ne boste lotili premišljeno. 

Že s tem, ko se doma usedete za mizo in napišete nakupovalni seznam, lahko privarčujete nekaj denarja. Samo pomislite, koliko dodatnih stvari prinesete domov, ko se v trgovino odpravite samo po kruh in mleko. Če smo iskreni, nikoli domov ne prinesemo le teh dveh živil ... do sedaj, ko bomo to omejili. 

Tako boste imeli tudi manj možnosti, da posežete po nezdravih prigrizkih, saj boste omejili seznam in se (verjetno) založili s stvarmi, ki vam jih zares primanjkuje.

Profimedia

Preverite tudi Vrhunski chefi razkrivajo TRIK, kako doma pripravijo paradižnikovo solato 🍅 (namig, ki ste ga iskali) ali pa Kako premagati hrepenenja po hrani? 5 učinkovitih trikov, s katerimi boste pregnali volčjo lakoto in shujšali