Razkrivamo skrivnosti najbolj fit zvezdnic, starejših od 50 let!

Razkrivamo skrivnosti najbolj fit zvezdnic, starejših od 50 let! (foto: Profimedia) Profimedia
9. 9. 2023

Spoznajte najbolj fit zvezdnice, starejše od 50 let in odkrijte, s katerimi triki si pomagajo za ohranjanje zavidljivega videza.

Jennifer Aniston (54 let)

Ena najbolj znanih igralk za svoj videz skrbi s prav posebno vadbo. "Najprej zapored naredim tri 15-minutne vadbe; 15 minut eliptičnega trenažerja ("orbitrek"), 15 minut sobnega kolesa in 15 minut teka. Nato opravim še vadbo Simone Body," je pojasnila v enemu od intervjujev.

Sandra Bullock (59 let)

Skrb zase zvezdnici predstavlja veselje in zaveda se, kako zdrav življenjski slog pripomore k njenemu počutju. Najraje ima individualno vadbo s profesionalnimi trenerji, obenem pa se zaveda pomena počitka. Ko opaža, da je utrujena, si brez slabe vesti privošči počitek.

Sofia Vergara (51 let)

Zvezdnica je lani praznovala svoj 50. rojstni dan, njen videz pa je vsako leto bolj izjemen! Za svoje telo skrbi z redno vadbo; redno uporablja sobno kolo, obenem pa ima tudi individualne treninge s profesionalnimi trenerji. Priznava tudi, da ima že sama po sebi rada zdravo hrano, zato ji ustrezno prehranjevanje ne povzroča nobenih težav.

Preverite, kaj Sofia pojé v dnevu >

Nicole Kidman (56 let)

Ste vedeli, da je Nicole že pred igralsko kariero bila velika ljubiteljica teka? Redno se je udeleževala celo maratonov! Igralka še danes ohranja ljubezen do teka, ki predstavlja tudi njeno najljubšo vadbo, s katero ohranja zdravo telo in vitko postavo.

Elizabeth Hurley (58 let)

Angleška igralka poleg redne vadbe in ustrezne prehrane pogosto omenja še eno komponento, na katero pogosto pozabimo: vodo! Zvezdnica vsako jutro popije dva kozarca tople vode, obenem pa tudi čez dan skrbi, da ima pri sebi zadostno količino tekočine.

Jennifer Lopez (54 let)

Glasbenica poleg ustrezne prehrane skrbi tudi za redno gibanje. V intervjuju za Telegraph UK je razkrila, da ima najraje vadbo po metodi Tracy Anderson - ta vključuje treninge z veliko ponovitvami in manjšo obremenitvijo.

Odkrijte prehranske trike, ki se jih poslužuje Jennifer Lopez >

Sarah Jessica Parker (58 let)

Modna ikona se zaveda, kako zelo pomembno je skrbeti zase. Njena prehrana izključuje sladko, mastno in pretirano predelano hrano, zvezdnica pa skrbi tudi za redno vadbo. V svojem vsakdanu pa uporablja tudi majhen trik za večjo aktivnost: vedno, ko je to možno, uporabi stopnice namesto dvigala.