Prehranski triki, ki se jih poslužuje Jennifer Lopez

Prehranski triki, ki se jih poslužuje Jennifer Lopez (foto: Profimedia) Profimedia
25. 6. 2022

Jennifer Lopez je prava ikona, med drugim tudi zato, ker pri 52. letih še vedno ohranja fantastičen videz! Odkrijte, v čem je skrivnost.

Nobena skrivnost ni, da Jennifer Lopez pri 52. letih še vedno izgleda fantastično in ostaja v odlični formi. Pri tem so ji v pomoč tudi prehranski triki, ki se jih drži. Preverite, kakšne so njene skrivnosti!

Smoothie za zajtrk

Zvezdnica dan začne z okusnim smoothijem, ki med drugim vsebuje tudi več vrst sadja, grški jogurt, cimet ter med. Na ta način si Jennifer že zjutraj zagotovi številne vitamine in minerale.

Zadostna količina vode

Jennifer se zaveda pomena hidracije, zato dnevno spije najmanj 7 kozarcev vode. Pogosto si takoj zjutraj privošči kozarec vode z limono.

Dovolj beljakovin

V prehrani zvezdnice je tudi veliko beljakovin. Njeni obroki vsebujejo pusto perutnino in ribe, vendar zvezdnica meso uživa le 3 - 4x tedensko. V ostalih obrokih beljakovine dobi s pomočjo stročnic in oreščkov.

Veliko zelenjave

Njeni obroki so sestavljeni iz velike količine zelenjave. Zvezdnica ima najraje ohrovt, brokoli ter špinačo, vendar se trudi imeti čim bolj pestro prehrano, zato si redno pripravlja tudi drugo zelenjavo. Izogiba se pa korenju in koruzi.

Zdrava prehrana doma

Je tudi vam znano, da ste lačni, nato pa doma poiščete manj zdrave prigrizke? Da bi se temu izognila, Jennifer poskrbi, da ima doma vedno veliko zalogo zdrave prehrane, nezdravih produktov pa sploh ne kupuje in tako ni v skušnjavi.

Brez strogih omejitev

Kljub temu, da si zvezdnica prizadeva jesti in živeti čim bolj zdravo, se izogiba strogim omejitvam. Zaveda se, da je ključ v zmernosti, zato si privošči tudi živila, ki veljajo za manj zdrava. Najraje si privošči piškote.