Ta astro znamenja se najtežje odprejo in zaupajo drugim

Ta astro znamenja se najtežje odprejo in zaupajo drugim (foto: Profimedia) Profimedia
19. 5. 2021

Pri nekaterih znamenjih boste morali vložiti več časa in truda, preden vam bodo zaupala in se popolnoma odprla. Vendar to ne pomeni, da ni vredno! 

DEVICA

Ne bojite se odpreti ljudem, ampak se želite predstaviti na najbolj učinkovit način in to vam povzroča nekaj preglavic. Brez težav prihajate in odhajate iz življenj ljudi, vendar to ne pomeni, da ste se komu zares odprli in vas je resnično spoznal. 

Skrbi vas, da bodo ljudje videli vaše napake in vas zaradi njih obsodili, zato raje gradite zid, ki vas ščiti pred tem. Vrat v svojo zasebnost ne boste odprli nikomur, ki vas zares ne prepriča, da si to zasluži. 

ŠKORPIJON

Zelo radi bi pokazali svojo ranljivo stran in se komu zaupali, vendar imate težavo verjeti ljudem, da so njihovi nameni zares pravi. Mogoče ste sami imeli negativno izkušnjo, ko je nekdo izdal vaše zaupanje, ali pa ste od blizu gledali, kako se to dogaja nekomu drugemu. V vsakem primeru veste, česa vse so ljudje zmožni, če jim ponudite priložnost. 

Ne čutite, da se lahko zanesete na nekoga, dokler vam ne da zagotovila, da vas nikoli ne bo izdal. In ker smo samo ljudje, tega zagotovila seveda prav zares ne more dati nihče. 

VODNAR

V tem, da bi se nekomu zaupali in popolnoma odprli, ne vidite smisla. Svet je namreč veliko večji od vas, od vseh nas, zato so tudi vaše misli večkrat zatopljene v večje ideje in koncepte, ki presegajo posameznika. 

Vse to vas obdaja s tančico skrivnostnosti, ki privlači druge, vendar je ne boste odstrnili, če ne boste imeli za to zelo dobrega razloga. 

KOZOROG

Ko gre za odnose z drugimi, imate trdno zunanjost, ki o vas ne razkriva skoraj ničesar. Seveda imate tudi šibko plat, a jo izrazite le, kadar ste si z nekom zelo blizu in se ob njem/njej počutite povsem varno. 

Nasploh se bojite razkriti več o sebi, saj čutite, da niste dovolj dobri, ali da življenja nimate povsem pod nadzorom. Ponosa ne boste zamenjali za izražanje svojih nepopolnosti, zato se raje zaprete in ne delite informacij, ki bi o vas izdale kaj, kar boste potem obžalovali. 

BIK

Ste zelo skrbni in prizemljeni ter se odprete določenim ljudem, a pod svojimi pogoji. Običajno dobro presojate ljudi in veste, komu lahko zaupate, vendar morajo vseeno to potrditi tudi sami. 

Če pa vas kdo sili, da delite več o sebi na način, ki vam ni domač, se zaprete in če je le možno, umaknete iz situacije. Nikoli ne boste delili svoje zasebnosti, če boste čutili prisilo. 

DVOJČKA

Glede na to da hitro navežete stike in vedno najdete iztočnico za pogovor, se ljudem lahko zdi, da vam je družabnost pisana na kožo. Tu in tam izdate kakšno podrobnost o sebi, a s tem nihče ne more sestaviti celote in tega ne govorite vsem po vrsti. 

Tudi če se znajdete v situaciji, v kateri morate biti odprti, ne morete preko sebe. Refleksi vam pravijo, da morate zbežati in najti situacije, ki tega od vas ne zahtevajo. Vseeno navežete stik z marsikom, vendar v to ne vpletate dejstev o sebi. 

Povzeto po thethoughtcatalogs.com

Preverite tudi Za zdravo srce naredite vsaj toliko korakov na dan ali pa Kaj se zgodi, če dva tedna vsak dan polagate noge ob steno?