TO so triki za fit postavo, ki se jih poslužuje Blake Lively

TO so triki za fit postavo, ki se jih poslužuje Blake Lively (foto: Profimedia) Profimedia
14. 6. 2022

Se kdaj sprašujete, kaj Blake Lively počne za svojo zavidljivo postavo? Zvezdnica je odkrito spregovorila o svojih trikih.

Blake Lively je igralka, ki med drugim slovi tudi po svoji postavi. Mediji so jo že večkrat vprašali, s katerimi triki ostaja v formi kljub kariernim obveznostim, zakonu ter trem otrokom.

Preberite tudi: 5 pravil, ki se jih pri vzgoji otrok strogo držita Blake Lively in Ryan Reynolds

Zvezdnica je že večkrat povedala, da ji je najbrž zelo naklonjena že genetika, vseeno pa se zaveda, da samo to ni dovolj. Da bi ohranjala zdravo in fit telo, Blake uporablja trike, ki jih je tudi odkrito delila z javnostjo.

Družba med vadbo

Blake poskrbi, da ima med svojimi treningi družbo in tako še dodatno popestritev ter motivacijo. Navadno vadbo opravi s pomočjo osebnega trenerja, z veseljem pa je aktivna tudi v družbi moža ali prijateljev. 

Puste beljakovine

Zvezdnica želi svojemu telesu zagotoviti zadostno količino beljakovin, obenem pa si ne želi obrokov, ki vsebujejo pretirane količine maščob. Zato posega pretežno po pustih beljakovinah, kot so piščanec, puran ter divjačina. Tudi med samo pripravo je pozorna, da uporablja manj maščobe.

Brez omejitev

Kljub temu, da je zvezdnica pozorna na svojo prehrano, si vseeno ne daje prestrogih omejitev. Pripravlja si živila, ki so ji všeč in v katerih uživa, obenem pa nima nobenih "prepovedanih" sestavin. Tudi, ko si denimo zaželi nekaj sladkega, si brez slabe vesti privošči svojo najljubšo vročo čokolado. Na ta način se ne počuti omejena in lahko lažje vzdržuje svoj življenjski stil.

Ovseni kosmiči

Še eno živilo, ki ga Blake pogosto uporablja v svoji prehrani, so ovseni kosmiči. Slednji so prava zakladnica vlaknin, ki blagodejno vplivajo na prebavo, obenem pa poskrbijo za daljši občutek sitosti in tako preprečijo prenajedanje. Zvezdnica si ovsene kosmiče najraje pripravi kar za zajtrk.

Kot že omenjeno, pa se Blake zaveda, da ji je tudi genetika najbrž naklonjena. Zato večkrat opozori, da njeni triki ne delujejo nujno na vsakem telesu in da je ključno, da vsak posameznik najde ustrezne trike zase.

Prirejeno po: eatthis.com