V novem letu vam želimo ...

V novem letu vam želimo ... (foto: Profimedia) Profimedia
31. 12. 2021

Zbrali smo nekaj želj, ki bi jih radi delili z vami. 

Ja, to je še eno praznično voščilo. Pa vseeno upamo, da ga boste prebrali. :)

Darila smo si že izmenjali (skriti Božiček je bil letos precej priden!), okrasili smo pisarno, med delom poslušali božične pesmi, izrekli smo si voščila, se objeli in si obljubili, da bo naslednje leto še boljše. 

In nismo pozabili niti na vas. Tu so želje našega uredništva, ki jih namenjamo vam, dragi bralci. V naslednjem letu vam želimo ...

1. Da bi se vsaj enkrat tedensko postavili na prvo mesto in uživali v stvareh in družbi ljudi, ki jih imate radi. 

2. Neomejeno število ur v naravi, ki vedno ponudi odgovor, tolažbo, prežene stres, sprošča, napolni pljuča in predvsem nikoli ne razočara. 

3. Čim več razgledov, ki vam bodo vzeli dih, ukradli pozornost vsaj za nekaj minut in jih boste raje shranili v mislih kot na fotografiji. 

Profimedia

4. Da bi znali uživati v sladicah in po njih ne imeli slabe vesti, ker veste, kako vzdrževati ravnotežje. Te so naše najljubše: 

5. Veliko nabranih kilometrov s hojo, tekom, kolesarjenjem.

6. Da bi se vam zdelo vredno vložiti vase (s tečajem, izpopolnjevanjem znanja, hobijem, branjem knjig ...). To je najboljša investicija, ki jo lahko naredite. 

7. Zdrave in trdne odnose, ki bodo v vas prebudili najboljše, vas napolnili z energijo in v katere vam nikoli ne bo žal vlagati svojega časa. Želimo vam tudi, da bi počistili toksične odnose in jih pustili v preteklem letu. 

8. Da bi si čisto vsak dan vzeli vsaj 5 minut za gibanje. 

9. 1 kg motivacije, 1 km vztrajnosti, ki vas bo spravila pokonci na slabe dni, vrečo potrpežljivosti, saj se napredek ne zgodi čez noč in stekleničko poguma, ki vas bo spodbujal, da stopite iz območja udobja. 

10. Da izpolnite vse športne cilje, ki ste si jih zadali in še kakšnega zraven. Ker vemo, da zmorete!

SREČNO IN ZDRAVO, S ŠPORTOM OBARVANO NOVO LETO!