Tipi ljudi, ki jih je bolje pustiti za seboj

Tipi ljudi, ki jih je bolje pustiti za seboj (foto: Profimedia) Profimedia
14. 8. 2021

Nekatere ljudi je bolje pustiti za seboj ali vsaj postaviti meje.

Ljudi, ki vam preprečujejo, da bi rastli. In se obkrožite s tistimi, ki vas spodbujajo, da se učite in naučite še več o sebi in svetu.

Ljudi, ki menijo, da so nad vami, da so boljši od vas, ker zaslužijo več, so poročeni in imajo otroke … Ljudi, zaradi katerih se počutite manj vredni, čeprav ste si v resnici enaki.

Ljudi, ki ne zmorejo nadzorovati svoje jeze. Ljudi, ki so se nezmožni opravičiti. In še naprej delajo enako. Ljudi, ki ne znajo sprejeti svojih napak in se iz njih učiti ali se jim izogniti.

Ljudi, ki jim je neprijetno ob vaši pristnosti. Ljudi, ki pričakujejo, da boste vedno srečni in nasmejani in jih zmoti vaša odkritost.

Ljudi, ki vam zavidajo uspeh. Ljudi, ki jih vaši dosežki prizadenejo in jih jemljejo kot osebno izgubo. In se obkrožite z ljudmi, ki se bodo skupaj z vami veselili vsake vaše zmage, tudi tiste najmanjše.

Ljudi, ki vaše življenje otežujejo. In so v vašem življenju le zato, ker imate občutek, da jim dolgujete prijateljstvo.

Ljudi, ki si nikoli ne uspejo vzeti časa za vas. Ki imajo navado ignorirati vaša sporočila, odpovedujejo vaša srečanja … Morda ste se oddaljili in ni nujno, da ostanete v življenju drug drugega.  

Preberite še:
Ali pa: