Zvezdnica praznuje eno leto treznosti: "Še nikoli se nisem počutila tako dobro!"

Zvezdnica praznuje eno leto treznosti: "Še nikoli se nisem počutila tako dobro!" (foto: Profimedia) Profimedia
23. 7. 2022

Zvezdnica je odkrito spregovorila o svojem počutju, pa tudi obžalovanjih, ki so prisotna takrat, ko razmišlja o preteklosti...

Chrissy Teigen je manekenka, mama, avtorica kuharske knjige ter žena glasbeniku Johnu Legendu. Pred kratkim je na svojem Instagram profilu objavila ganljivo objavo, v kateri razmišlja o vseh trenutkih, ki jih je zamudila zaradi pitja alkohola.

"Niti kapljice alkohola v 365 dneh! Pogrešam tisti brezskrben občutek, a če sem iskrena, ga proti koncu sploh ni bilo več," je zapisala Chrissy. "Pila sem, da bi ublažila svojo tesnobo, ki pa je izginila ravno takrat, ko sem nehala piti."

"Kakorkoli že, počutim se res dobro," je nadaljevala. "Včasih sem razočarana, ko se ozrem nazaj in pomislim na dni, ki bi se jih morala spominjati veliko bolje, kakor se jih. Včasih opazim fotografije, kjer se v očeh vidi, kako odsotna sem. Nekatere so bile iz raznih snemanj, nekatere pa so nastale na plaži z družino," pripoveduje Chrissy.

Zvezdnica je poudarila, da še sama ne ve, če si bo še kdaj privoščila alkohol. Je pa namignila, da si je za svoje težave poiskala strokovno pomoč in da si jih ne želi več reševati s pomočjo pijače. "Iskreno ne vem, če bom še kdaj posegala po alkoholu, vem pa, da si nikoli več ne želim biti takšna. Zaenkrat sem najboljša, ko ne pijem. S svojimi ranami se bom raje soočala na terapiji, brez pijače," je še zaključila.

Chrissy je s svojo objavo požela veliko spodbudnih in ljubečih komentarjev svojih sledilcev, ki so zanjo veseli in ji iz srca privoščijo srečno, trezno življenje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)