Zvezdniki, ki so na las podobni svojim hišnim ljubljenčkom

Zvezdniki, ki so na las podobni svojim hišnim ljubljenčkom (foto: Profimedia) Profimedia
28. 7. 2022

Se strinjate s pregovorom: "takšen kot je gospodar, takšen je tudi hišni ljubljenček"? Preverite, kateri zvezdniki so na las podobni svojim kosmatincem.

Hišni ljubljenčki so svojim lastnikom pogosto podobni po obnašanju, energiji in drugih lastnostih. Včasih pa se z njimi ujemajo tudi vizualno. Preverite, kateri hišni ljubljenčki veljajo za kopije svojih zvezdniških lastnikov.
Prisluhnite novi epizodi Aktivni podkasta! >

Amanda Seyfried

Zvezdnici so še posebej pri srcu psi ter konji. S svojim psom Finnom sta osvojila internet predvsem zaradi njunih vizualnih podobnosti ter hudomušnih fotografij, na katerih je njuna podobnost še bolj izražena.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amanda Seyfried💛 (@mingey)

Ian Somerhalder

Igralec je velik ljubitelj živali, med drugim pa je ponosen lastnik mačk. Eden od njegovih mačkonov mu je tudi zelo podoben - oboževalci so opazili podobnost predvsem v njunem pogledu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by iansomerhalder (@iansomerhalder)

Paris Hilton

Zvezdnica obožuje predvsem manjše pasme psov. Doma ima več čivav, pomerancev in drugih predstavnikov manjših pasem, ki jih tudi oblači tako, da se ujemajo z njenim stilom. Javnost pa je prepričana, da sta si najbolj podobni z eno od psičk pasme pomeranec.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilton Pets (@hiltonpets)

Hilary Duff

Zvezdnica ima doma več psov, prav tako pa je velika zagovornica posvajanja kosmatincev. Oboževalci so videli veliko podobnost med njo in njenim psičkom Jakom, od katerega pa se je Hilary pred nekaj meseci žal morala posloviti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

Ed Sheeran

Tudi slavni pevec je velik ljubitelj hišnih ljubljenčkov, pred leti pa je v svoj dom sprejel simpatičnega mucka Borisa. Oboževalci so bili ob tem prepričani, da sta si mucek in Ed zelo podobna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran🍊 (@teddysfotos_)

Blake Lively

Igralka je že leta 2017 delila fotografijo s svojo mačko, ki je osvojila srca sledilcev. Na fotki je izrazita podobnost med zvezdnico in mačko, zaradi česar objava še danes ni pozabljena.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)