S kombinacijo vadb do maksimalnih rezultatov

S kombinacijo vadb do maksimalnih rezultatov (foto: Profimedia) Profimedia
3. 3. 2016

Različni načini vadbe na telo učinkujejo na povsem različne načine. Tudi različni športi imajo na mišice drugačen vpliv. Zato je pomembno, da raziščemo, kako različne vadbe učinkujejo na naše telo in izberemo tisto kombinacijo, ki nam bo všeč, hkrati pa nam bo dala želene rezultate.

Funkcionalna vadba

Na treningih visoko intenzivne funkcionalne vadbe so združene vaje za moč, fleksibilnost, motoriko, aerobno moč in vzdržljivost.

Celotna ura je kombinacija aerobnega kot anaerobnega treninga, kar omogoča intenzivno porabo kalorij še nekaj ur po treningu ter intenzivno pridobivanje mišične mase oz. preoblikovanje telesne postave.

Vadba se izvaja z lastno telesno težo oz. z prostimi utežmi in je razdeljena na sklope mišičnih skupin: hrbet in biceps, prsi in triceps, noge in ramena.

Spinning

Spinning® je najstarejši 'indoor cycling' program, ki je prisoten na tržišču več kot 20 let. V sklopu 5 različnih tipov treninga glede na intenzivnost je velik poudarek na aerobni vadbi za izboljšanje srčno žilne kapacitete, izgorevanje maščob, splošni vzdržljivosti in tehnikam pedaliranja.

Spinning® je primeren za vsakogar, saj je intenzivnost prilagojena posamezniku in njegovim ciljem.

Pilates

Pilates je celostna telesna vadba, ki cilja na težje dostopne, manjše in šibkejše mišice. Vadba tako pripomore k pravilni in zdravi telesni drži in bolj pudarjenemu samozavedanju, izboljša kardiovaskularno zdravje, telesno pripravljenost in tudi koordinacijo.

Trening vključuje vaje za moč, raztezanje in dihanje. Vadba je primerna tudi za rehabilitacijo po poškodbah.

Želite spoznati in osebno preveriti zgoraj opisane vadbe?

Udeležite se Beach Body Marathona, ki bo potekal 12. 3. 2016 v fitnes centru FIT CITY, Tržaška 132, Ljubljana.

Čaka vas 3 urni trening za maksimalno preoblikovanje telesa, porabo maščob in odlično telesno vzdržljivost.

Več o maratonu: www.v-team.si

Beach Body Marathon

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri