To dekle je s preprostim trikom v 18-ih mesecih izgubilo 57 kilogramov!

To dekle je s preprostim trikom v 18-ih mesecih izgubilo 57 kilogramov! (foto: Instagram/Natalie Burtina) Instagram/Natalie Burtina
14. 12. 2017

Njena skrivnost izgube kilogramov je presenetljivo enostavna in dosegljiva.

Vsi vemo, da je kilograme lažje pridobiti kot izgubiti, še težje pa se je hujšanja sploh lotiti – predvsem na naraven način.

A 23-letni Natalie Burtina iz Avstralije je uspelo! Izgubila je kar 57 kilogramov, in to po naravni poti ter na zdrav način.

Njena skrivnost je popolnoma dosegljiva, brez da bi vam bilo treba spremeniti celotnega življenjskega stila.

Natalie je začela pridobivati odvečne kilograme med nosečnostjo leta 2013. Kot pravi, je z vsakim mesecem nosečnosti manj gledala na to, kaj je jedla in pila. Ko so sinu Laytonu kasneje diagnosticirali avtizem, hkrati pa se je razšla z njegovim očetom, je začela še bolj zanemarjati svoje zdravje in sčasoma dosegla svojo največjo težo – 135 kilogramov.

 

A post shared by N A T A L I E (@natalie_burtina) on

"Dejansko je bilo to zelo težko deliti, ampak dokler ne vidiš starih fotografij, se ne zavedaš, kako daleč si prišel," je zapisala pod zgornjo fotografijo.

To je bil trenutek, ko je spoznala, da mora nekaj narediti. Ne samo zaradi svojega zdravja, ampak tudi svojega počutja.

"Bilo me je sram. Nisem se rada gledala v ogledalu. Ob tem sem se počutila ogabno," je povedala za Cosmopolitan.
 

A post shared by N A T A L I E (@natalie_burtina) on

"Ko me ljudje vprašajo, kako sem tako motivirana. Tako. Danes sem naletela na staro fotografijo in ob pogledu nanjo mi je postalo slabo," je priznala pod zgornjo fotografijo, pri čemer je na desni tehtala že 63 kilogramov manj!

Ko je njen sinček shodil, se je bila prisiljena odločiti za spremembo.

 

A post shared by N A T A L I E (@natalie_burtina) on

Ta je namreč imel ogromno energije in je potreboval nekoga, ki ga bo dohajal, Natalie pa je utrujala že najmanjša aktivnost, prav tako je bila ves čas izčrpana.

S prihodom novega leta (2015) se je spremenila tudi njena miselnost in dokazala je, da lahko naredi spremembo po tem, ko je izgubila 57 kilogramov v zgolj 18-ih mesecih.
 

A post shared by N A T A L I E (@natalie_burtina) on

Kako ji je torej uspelo?

Kot sama pravi, je za to bilo odločilnih le nekaj preprostih sprememb.

Sladke gazirane pijače je zamenjala za vodo, nekaj, kar je v preteklosti le redko kdaj pila. Procesirano hrano je zamenjala za sveže kuhano hrano, predvsem organsko pridelano zelenjavo, meso in sadje, prav tako pa se je začela gibati.

Hoja, hoja in hoja.

Na začetku je samo hodila, saj je imel njen sin potrebo bo dolgih sprehodih, kasneje pa se je včlanila tudi v fitnes in ko je enkrat začela opažati rezultate, je začela v telovadbi tudi uživati.

Pri preobrazbi ji je pomagalo tudi to, da je začela z majhnimi spremembami, saj na tak način ni odnehala. Sčasoma je to postal njen način življenja in ne nadloga. Želela je početi stvari, ki so zanjo dobre.

Danes se v svojem telesu počuti odlično. Srečna je, ker je našla nekaj, kar ji odgovarja in lahko bi rekli, da je svoj cilj dosegla na najbolj mil, a učinkovit način.

Preberite še: Načini, kako se spopasti z nizko samopodobo in Preprečite ali odpravite napihnjenost s temi triki.

Priporočamo tudi: Veste, čemu so bile prvotno namenjene tekalne steze? Odgovor vas bo presenetil!