To je recept, s katerim Jennifer Lopez ohranja svojo fantastično postavo

To je recept, s katerim Jennifer Lopez ohranja svojo fantastično postavo (foto: Profimedia) Profimedia
11. 6. 2019 Vir: Lady

Od nekdaj seksi pevka Jennifer Lopez je zadnje čase v še boljši formi kot kdaj prej. Recept?

Življenje Jennifer Lopez je že od nekdaj zelo aktivno, ko ni na turnejah na odru in ko ne pleše, se ukvarja s športom in, največkrat kar v družbi partnerja, pridno trenira. Postala je prava odvisnica od telovadbe in na veliko veselje oboževalcev se v javnosti velikokrat pojavi v telovadnih trikojih.

Pravi, da je recept za njen videz preprost ...

Zdravo življenje in veliko telovadbe.

Jennifer je zelo disciplinirana pri hrani in predvsem ne uživa alkohola. "Njeno telo je pravi hram," je pred kratkim dejal njen osebni trener David Kirsch.

Tudi trebušne mišice, ki jih je pokazala na podelitvi nagrad CFDA (nagrada Sveta modnih kreatorjev Amerike) niso nastale s sedenjem. Redkokdaj izpusti vadbo, pravi.

S partnerjem A-Rodom med drugim prisegata na vadbe TruFusion. V fitnes centru imajo v ponudbi vse, od joge, do bootcampa, v prostorih, segretih na 50 stopinj. 

Rutina Jennifer Lopez

1. Voda

Njeno pravilo št. 1 se glasi: voda, voda in še več vode. Zato vedno poskrbi za pravilno hidracijo, še posebej pred vadbo, po vsaki vadbi pa poleg tega tudi za dovolj počitka. "Tako sem pripravljena na naslednji trening," pravi.

2. Kofein in alkohol

Ne samo, kaj je dobro, vedeti je treba tudi, kaj za telo ni dobro. Jennifer si sicer privošči kavo, vendar brezkofeinsko, je povedala za Hollywood Life. Po nasvetu nutricionistke Haylie Pomroy, pa je prenehala piti tudi alkohol.

3. Prehrana

Tudi pri prehrani je Jennifer precej striktna. Njena dieta je uravnotežena, a bogata, izločila je vso procesirano hrano. Ko si obrok privošči zunaj, prav tako pazi, kaj izbere, je povedala za revijo People. "V večini restavracij so na izbiro zdravi obroki z nižjo energijsko vrednostjo. Izbrala bom solato ali ribo z zelenjavo. In poskrbela, da bom ves čas pila dovolj vode."

Haylie Pomroy, nutricionistka, ki je delala z Jennifer Lopez, je povedala, da njeni obroki vsebujejo puste beljakovine, neškrobno zelenjavo, zdrave maščobe in kompleksne ogljikove hidrate, denimo rjavi riž in sladek krompir.

4. Prigrizki

"Pri roki imam vedno sadje in zelenjavo, ki si jo privoščim kot prigrizek med obroki." Če pa to ne gre in si močno zaželi prigrizka, si privošči beljakovine, pravi.

5. Vadba

Jennifer vadbe ne izpušča. Trenira tri- do štirikrat na teden. "Stoodstotno sem prepričana, da me vadba dela tako srečno," je povedala za revijo Hello!.

Ples je bil vedno del njenega življenja, sicer pa rada preizkuša različne vadbe: vadbo z utežmi, ki vključuje vaje za noge, zadnjico in jedro, pa tudi intenzivnejše treninge, ki vključujejo kikboks, krožne treninge, vojaške poskoke in HIIT vadbo.

Pri svojih 50 letih je Jennifer res videti bolje kot marsikatera njena mnogo mlajša kolegica. Zelo očitno je, da je nanjo ponosen tudi njen partner, nekdanji igralec bejzbola Alex Rodriguez, na svojem Instagramu pa je tudi že večkrat delil skupne treninge.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Vir: Harpers Bazaar, People, Prevention Magazine

Zdaj, ko imate dovolj motivacije, pa se lahko preizkusite v našem poletnem izzivu: