To sta trenerja, ki vas bosta spravila v formo do poletja!

To sta trenerja, ki vas bosta spravila v formo do poletja! (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
21. 2. 2021 Promocijsko sporočilo

Zima in obdobje epidemije nam ne delata prav nobene usluge pri tem, da bi se spravili k rednemu miganju. A brez skrbi, do poletja je še dovolj časa, da pridete v formo in odvržete tisti odvečni kilogram.

Dobra novica je tudi ta, da vam ni treba telovaditi solo. S premišljeno izbranimi vajami in nasveti za pravilno izvedbo vaj bosta simpatična Sara Tatalovič in izklesani Andrei Lenart poskrbela, da vam ne bo dolgčas. Ob redni vadbi z njima pa boste ponosni nase in na dosežene rezultate.

Še ne poznate Sare in Lenarta?

Sara je trenerka skupinskih vadb, LesMills inštruktorica in AFP osebna trenerka, ki se s športom ukvarja že celo življenje. Lenart pa je igralec, model in fitnes trener, ki mu pravijo kar slovenski Arnold Schwarzenegger.

Dve oddaji, dva pristopa

Skozi serijo oddaj Nazaj v formo s Saro in Fit brez izgovorov z Lenartom vas bosta zagotovo zmotivirala, da boste razmigali in oblikovali celo telo, izgubili kak odvečni kilogram ter pridobili in vzdrževali mišično maso. Dve oddaji, dva pristopa, moški nekoliko intenzivnejši in ženski, malce manj, s tem pa več vaj za vas.

Promocijsko gradivo

Oba trenerja sta pripravila programe treningov za postopno pridobivanje forme. Razložila pa bosta tudi, kako vaje pravilno izvajati, da ne pride do nepotrebnih poškodb. Vsekakor je dobro trening prilagoditi svojim zmožnostim, za kar bo na voljo tudi lažja različica vaj. Za tiste bolj ambiciozne, pa je dobra tudi kombinacija obeh programov, s čimer bo vaš trening še bolj raznolik.

Kje najde Saro in Lenarta, se sprašujete?

Na novi vsebinski platformi z živimi video vsebinami M SOSESKA, kjer so na enem mestu vsebine z različnih Mercatorjevih kanalov, od www.msoseska.tv, Instagrama, Facebooka, YouTuba do TikToka in Pinteresta. M SOSESKA je mesto, kjer vsakdo najde nekaj zase.

Zato kliknite na www.msoseska.tv in začnite napenjati mišice.

Promocijsko gradivo