4 vaje proti osteoporozi

15. 2. 2017

Osteoporoza je bolezen, ki največkrat prizadene ženske po 50. letu starosti. Dejavnikov za nastanek je več. Pomembno pa je zavedanje, da je bolezen bolje preprečiti kot zdraviti. Zato vam danes predstavljamo štiri vaje, s katerimi boste izboljšati kostno maso, sočasno pa krepili mišice hrbta, nog in trebuha.

Slika 1/5

Vaje lahko izvajate doma ali v fitnesu, tisti, ki lahko, pa izkoristite tudi kakšen prost trenutek v pisarni.

Primož Predalič

Pripravil: Vanja Cipot, osebni trener

Vanjo lahko poiščete v Fit City centru na Tržaški 132 v Ljubljani ali mu pišete na vanja@v-team.si. Več si preberite na www.v-team.si in Facebook VanjaTeam.

Bi radi shujšali, a ne veste, kako to doseči?

Želite spremeniti svoj način prehranjevanja, da boste imeli več energije in zdravo telo? Bi radi izgubili odvečne kilograme in si izoblikovali telo, ki si ga že dolgo želite? Mogoče si želite pridobiti mišično maso, si pridobiti kondicijo in moč.

Zaupajte Vanji svoje želje in pomagal vam bo pri sestavi jedilnika. V sedemdnevni jedilnik vključuje živila, ki jih imate najraje, in z njimi sestavi vsaj pet obrokov na dan. Tako boste lahko želene rezultate dosegli brez odrekanj in štetja kalorij, predvsem pa vam zagotavlja, da ne boste lačni! Poskrbel bo, da se boste počutili dobro in da bo vaša postava ostala idealna tudi v prihodnosti.

Pišite na vanja@v-team.si.

Preizkusite še: