Vaje Promocijsko sporočilo

Brez izgovorov! To 10-minutno vadbo MORATE narediti še danes (zdržite čisto do konca?)

10. 1. 2023
Deli
Brez izgovorov! To 10-minutno vadbo MORATE narediti še danes (zdržite čisto do konca?) (foto: Vida Macura Maglica)
Vida Macura Maglica

Ste v novo leto vstopili s ciljem, da boste ponovno začeli telovaditi? Pa ste že začeli? Naj bo danes ta dan! Vse skupaj vam bomo malce olajšali s kratko vadbo, ki jo zagotovo lahko stisnete v urnik (ne prelagajte je na jutri!). 

Vstopili smo v novo leto. Imate kakšno zaobljubo ali tiho željo? Morda tisto o rednem gibanju, ker veste, da se potem tako dobro počutite? Imamo idejo, kje lahko začnete in poskrbeli smo, da vam ne bo potrebno oditi od doma. Vadbo lahko namreč opravite kar v domači dnevni sobi. 

Do sedaj že vsi dobro vemo, da je gibanje obvezno, če želimo ostati zdravi. Ima mnogo dobrih posledic, vendar občasno še vedno zmanjka časa, da bi se odpravili v telovadnico. Nič hudega, poskrbeli smo, da to ne bo več izgovor! 

Kadar boste na tesnem s časom, si vzemite 10 minut - to je dovolj za intenzivno vadbo, s katero boste še dolgo kurili maščobe. 

Licencirana kondicijska trenerka in kreatorka patentirane vadbe Extreme Training®️ Vida Macura Maglica je pripravila intenzivno vadbo, pri kateri se boste precej prepotili in zadihali, kasneje pa boste ponosni nase, da ste naredili nekaj dobrega zase.

Pri njeni 10-minutni vadbi vas čaka 12 vaj: 
 1. 1 minuta skakanja s kolebnico za dvig utripa 
 2. plank s skokom narazen in skupaj 
 3. preskakovanje kolebnice in visoka kolena
 4. skok iz počepa 
 5. plank s skokom narazen in skupaj ter skleca 
 6. "kolesar" oziroma dotik komolca in kolena
 7. visoki skiping
 8. visok plank in dotik gležnja z roko
 9. dvig nog v ležečem položaju
 10. počepi s preskakovanjem
 11. plezalec (potisk kolen na prsi v visokem planku)
 12. trebušnjaki na boku (obe strani)
Kako jih izvajate, preverite v videu.

S klikom na spodnjo fotografijo se vam prične predvajati 10 minutni trening za kurjenje maščobnih oblog.👇

Vida Macura Maglica

S klikom na fotografijo, preverite še druge vadbe na Vidinem kanalu: 

Vida Macura Maglica

Letos si podarite zdravje!

Kakšno darilo ste si letos podarili?  Ste na to sploh pomislili, ali ste se zanemarili in obdarili vse okrog vas? Ni še prepozno, da si kupite kaj, kar si želite. Pa kaj potem, če je glavni mesec obdarovanja mimo. Priporočamo, da si podarite zdravje in motivacijo za gibanje. Aplikacija Extreme training ®️ licencirane kondicijske trenerke Vide Macura Maglica bo poskrbela, da ostanete v formi, založila pa vas bo tudi z zdravimi recepti, da vam ne zmanjka idej za kuhanje. 

Izbirate lahko med več programi, ki ponujajo tudi brezplačne preizkuse, da boste zares zadovoljni s svojo odločitvijo. Za izvajanje vadb ne potrebujete pripomočkov, naredite pa jih lahko takrat, ko boste imeli čas. 

Kaj o aplikaciji pravi Vida
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vida Macura Maglica (@vida.macura.maglica)

"Aplikacija Extreme Training®️ je namenjena ženski populaciji ljudi in pokriva vse starostne skupine kot tudi vsa življenjska obdobja vsake posameznice. V kolikor posameznica, ne ve kateri program treninga izbrati ima možnost ob vstopu v aplikacijo odgovoriti na par preprostih vprašanj, na podlagi prejetih odgovorov pa ji aplikacija ponudi točno pripravljen trening zanjo (costum made workout for every single person).  Za pričetek s programom Extreme Training ®️ ne potrebuješ predhodne kondicijske pripravljenosti. Če si popolna začetnica in nisi še nikoli trenirala, ti predlagam, da začneš z najlažjo stopnjo NOVINKE. Če pa si mamica po porodu, imaš na razpolago program POPORODNE VADBE, ki je namenjen predvsem zapiranju diastaze rektusov."