Za navdih: Par, ki je v enem letu izgubil skoraj 140 kilogramov! Poglejte si to preobrazbo!

Za navdih: Par, ki je v enem letu izgubil skoraj 140 kilogramov! Poglejte si to preobrazbo! (foto: Profimedia) Profimedia
4. 12. 2020

Sprejeti takšno odločitev največkrat ne predstavlja težav. Veliko težje je obdržati voljo in ostati na zastavljeni poti. Poglejte, kako je to uspelo Lexi in Dannyju Reed, ki sta skupaj izgubila skoraj 140 kilogramov!

Bilo je obdobje, ko sta Lexi in Danny pospravila več kot 33.494.4 kJ (8.000 kalorij) dnevno. Njuni zmenki so se pretežno vrteli okrog restavracij, kjer si je vsak privoščil tudi do štiri obroke.

Pri 25 letih je Lexi tehtala 218 kilogramov, 28-letni Danny pa nekaj manj, a še vedno nezdravih 127 kilogramov.

Da bi temu naredila konec, sta skupaj sprejela zaobljubo: izguba kilogramov. In se je držala.

Kako jima je uspelo?

Velik korak se je zgodil, ko je restavracije zamenjala domača kuhinja. K temu ju je spodbudila najboljša prijateljica, ki jima je postavila mini izziv.

In vadba s partnerjem. Lexi je začela z lahko kardio vadbo štirikrat na teden po 30 minut, danes ima na urniku tudi vosokointenzivno vadbo. Z Dannyjem pa se namesto obiska restavracije raje odločita za pohod. 

Lexi je tako uspelo izgubiti kar 107 kilogramov!

Oba sta prepričana, da jima je uspelo predvsem zato, ker sta si stala ob strani. »Lene večere ob hitri hrani in televiziji sva zamenjala s potenjem v telovadnici. Nimava čudežne tabletke, vsak dan znova morava trdo delati,« je povedala Lexi.

Skupno izgubljanje kilogramov ju je še bolj zbližalo. Sedaj uživata v preprostih stvareh, kot so gokarti in planinarjenje, česar prej nista morala početi.

Motivacija za druge

Svojo pot sta in jo še vedno delita na Instagramu, kjer primerjata fotografije prej in potem. Delita pa tudi vadbe in kaj si privoščita za obrok. S tem želita Lexi in Danny spodbuditi ostale in jim dati vedeti, da lahko uspe vsakomur.

Se spomnite Susan Boyle?
Preverite tudi tri slastne recepte:

 

A post shared by Lexiiii ❤ (@fatgirlfedup) on Jan 30, 2017 at 8:39am PST

Vir: Men's Health