Ste prepričani, da ste dovolj dobro pripravljeni na poletno popotovanje?

Dober mesec dni nas uradno loči do težko pričakovanega poletja in sprostitve, ki jo prinesejo počitniške dni. Prepričani smo, da imate za vaše polno in aktivno poletje prve načrte že izdelane.

Ste prepričani, da ste dovolj dobro pripravljeni na poletno popotovanje?

Marsikoga bo poletni čas zvabil tudi čez mejo. Tiste najbolj aktivne celo večkrat. Poleg dopustovanja morda še na krajši izlet, kopanje v jezeru, kolesarjenje ob reki, osvajanje gora, obisk živalskega vrta ali na uživanje ob glasbenih in degustacijskih mojstrovinah.  

Včasih ne gre vse tako, kot načrtujemo

Zato poskrbite za vašo varnost in brezskrbnost v vseh dneh, ki jih boste preživeli na tujem. Kot vseživljenjski partner strankam Generali vsem, ki vas želja v širni svet, ne le v Evropo, vleče za dalj časa ali večkrat na leto, svetuje sklenitev res dobrega letnega turističnega zavarovanja z zdravstveno asistenco v tujiniGenerali Turist. Z njim si boste poleg ustreznih kritij, tudi za celo družino, zagotovili še pomoč v slovenskem jeziku. Ta vam bo bistveno olajšala morebitne zapletene situacije in omogočila brezskrbno bivanje.

Zakaj priporočamo sklenitev letnega turističnega zavarovanja Generali Turist ?

Poleg vseh prednosti, ki jih nudi, boste prejeli tudi brezplačen letni dostop do aplikacije Moja diagnoza, medicinskega priročnika, ki s pomočjo 48 najpogostejših simptomov pomaga poiskati diagnozo, z doplačilom pa ta storitev omogoča tudi posvet z zdravnikom specialistom.

Zakaj evropska kartica zdravstvenega zavarovanja ne zadostuje?

Ker krije zgolj stroške nujne zdravniške pomoči v 32 državah Evrope in ni nadomestilo turističnega zavarovanja, ki krije še: nujen prevoz v domovino, celotne stroške zdravljenja in zdravljenje v zasebnih bolnišnicah, stroške iskanja in reševanja, stroške izgubljene prtljage ter vam nudi  24-urno pomoč v slovenskem jeziku, kjerkoli in kadarkoli jo potrebujete.

S sklenitvijo res dobrega turističnega zavarovanja, ki si ga izberete glede na vaše potrebe in želje, ne boste poskrbeli le za varnost in preventivo na poti, temveč se boste odgovorno pripravili na izzive, ki jih prinaša tujina. Naj bo varnost vedno vaš sopotnik!

Varujte zadovoljne trenutke, mi vam zavarujemo ostalo!

Več informacij poiščite na www.generali.si.

PARTNER PROJEKTA

Moja diagnoza

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri