To je idealna izbira za vašo popolno sprostitev v objemu narave Term Dobrna

To je idealna izbira za vašo popolno sprostitev v objemu narave Term Dobrna (foto: Foto: Terme Dobrna) Foto: Terme Dobrna
3. 8. 2020 Promocijsko sporočilo

Nekatere bo poletni dopust ponesel na obalo, druge v gore, spet tretji pa bodo svojo oazo miru našli v ...

Za tiste, ki se še odločate, kje bi koristili svoj turistični bon ali dodatno razvajali svoje celotno telo, imamo popoln predlog. V osrčju narave, v Termah Dobrna, boste našli sprostitev, ki jo vsi potrebujemo.

Bližina in zvoki narave vam bodo zagotavili miren in brezskrben oddih, ki ga še dolgo ne boste pozabili. Mogočne drevesne krošnje 200-letnega zdraviliškega parka kar buhtijo in se nežno zibajo ob lahki sapi vetra, leseni mostovi pa bodo zagotovo pritegnili vašo pozornost. Niso delo narave, vendar s svojo naravno podobo popestrijo čudovite zelene površine.

Prebudite se v novem hotelu Boutique Hotel Dobrna

Vrh največje elegance od julija 2020 za vas ustvarja novi Boutique Hotel Dobrna, ki s svojo ekskluzivnostjo v trinajstih Deluxe, Superior in Premium sobah poskrbi za želeno mero zasebnosti.

Foto: Terme Dobrna

Nekoč Vila Šenoa, ki je skozi desetletja gostila eminentno gospodo, sedaj pa očarljiva stavba v goste vabi vse ljubitelje butičnih hotelov sredi neokrnjene narave, ki v svoji majhnosti ponujajo dodano vrednost in ekskluzivni pristop za še tako izoblikovane okuse obiskovalcev.

Primeren ambient za užitke ob izbrani kulinarični ponudbi pa vam zagotavlja stilsko opremljena zajtrkovalnica Boutique bar.
Foto: Terme Dobrna
Iščete intimnost, bližino in neskončnost? V Termah Dobrna vam je vse bližje, kot še nikoli. Otvoritveno ponudbo preverite TUKAJ.
Foto: Terme Dobrna
Preživite prosti čas v zelenem raju

V Termah Dobrnah lahko odkrivate skrite kotičke narave, obiščete farmo jelenov ali se posladkate z domačim medom. Po vseh okoliških poteh vas lahko zapeljejo tudi varčni ekološki avtomobili, ki so prijazni okolju.

S prijetnim ambientom vas bo navdušila nova Kavarna Park, ki se nahaja le korak stran od sprehajalnih poti Zdraviliškega parka. Osvežujoč napitek in okusna hišna tortica bosta kot nalašč za trenutke okusnega razvajanja.

Izkoristite jutranjo moč narave

Utrip srca si pospešite na urejeni Trim stezi, ki omogoča štiridesetminutni rekreativni pohod. Dopolnjena je z dvajsetimi postajališči za usmerjeno vadbo: ogrevanje, razgibavanje, intenzivnejšo vadbo in za konec še sprostitev. 

Foto: Terme Dobrna
Dolgoletna skrivnost popolne sprostitve

Vstopite skozi vrata mogočne stavbe Zdraviliškega doma, ki hrani dolgoletno skrivnost sproščujočih marmornih kopeli in se razvajajte v termalni vodi.

Foto: Terme Dobrna

Poleg tega Terme Dobrna ponujajo številne wellness storitve zanjo in zanj (ali v dvoje), med drugim izberite masažo, nego obraza, depilacijo ali pedikuro.

Oddih v Termah Dobrna vabi v neskončnost naravnih in termalnih užitkov. Preverite ugodnosti in pogoje na www.terme-dobrna.si in rezervirajte svoj oddih na info@terme-dobrna.si ali 080 22 10.
Foto: Terme Dobrna