13 stvari zaradi katerih so moški ženskam nadležni: neznosni bolniki, »prdijo« in smrčijo, vse vedo …

13 stvari zaradi katerih so moški ženskam nadležni: neznosni bolniki, »prdijo« in smrčijo, vse vedo … (foto: unsplash) unsplash
21. 2. 2020

Kaj vas spravlja ob živce pri vašemu moškemu? Ne boste nas prepričali, da nič. Kdaj bi najraje cepetali na mestu in kričali, naj že preneha s tem nadležnim početjem? Poglejmo, katere nadloge motijo večino žensk.

Smrčanje

Moški ne smrčijo, ampak žagajo, ropotajo in hrzajo, tako da tistim ženskam s slabšim spancem ne preostane drugega, kot da si kupijo čepke za ušesa ali pa se (ali še bolje - »smrčača«) preselijo v drugo sobo.

unsplash

Nikoli ne priznajo, da so bili v zmoti

Moški so praktično nezmotljivi. Svoje zmote ne bodo v celoti nikoli priznali, pa če je še tako očitna.

Spuščanje vetrov

Moški lahko ure in ure rafalno spuščajo vetrove in to se jim zdi popolnoma normalna in naravna zadeva.

unsplash

Njihovo menjavanje kanalov na televiziji

Ko ima moški v roki daljinski upravljalnik, hkrati gleda sedem športnih dogodkov in dva filma, pa še mu ostane čas za skakanje na poročila.

Njihova nesposobnost, da presenetijo drago z majhno pozornostjo

Moški so na žalost vsaj desetkrat manj romantični kot ženske. In kljub temu da to vedo, ničesar ne naredijo. Hej, na živce nam greste s tem »tak pač sem« obnašanjem.

Photo by Soulseeker - Creative Photography on Unsplash

Ne znajo ali nočejo poslušati

Večina moških je obupnih poslušalcev, še posebej ko jim ženske razlagajo o svojih malih dnevnih problemih.

Okorni pri gospodinjskih opravilih

Veliko moških se pri gospodinjskih opravilih obnaša kot slon v trgovini s porcelanom. Če se pa slučajno lotijo kuhanja, se seveda obnašajo, kot da so dolga leta vodili restavracijo z najmanj eno Michelinovo zvezdico.

Neprikrito ali prikrito buljijo v druge ženske

Moški so v mnogih stvareh na nivoju primata (prvaka), to je, če ne veste, raznovrstna živalska skupina, za katero so značilni zapleteni družbeni odnosi.

Neprestano spremljanje športa

Moški lahko za vikend pogleda 28 nogometnih tekem, 16 košarkarskih, 12 tekem še z drugimi igrami z žogo ter v dopoldanskem času vse zimsko smučarke dogodke. 

profimedia

Odpirajo hladilnik in sprašujejo, kje je kaj, čeprav imajo vse pred nosom

Saj poznate situacijo, ko vašemu moškemu poveste, da ima večerjo v hladilniku v loncu. On bo odprl hladilnik in vas bo v isti sekundi vprašal, kje je ta lonec. Ko ga bo z nekaj truda našel, mu boste morali dati še precej natančne napotke, kako naj si jo pogreje. Nadležno početje!

Ne marajo brati navodil

Praktično vse družine so imele že težave s sestavljanjem pohištva, zato ker se moškim zdi branje navodil popolna izguba časa. Pri kakšnih enostavnih stolih niti ni toliko težav, pri omari pa se zna pošteno zatakniti. Takrat moški začne močno preklinjati proizvajalca pohištva in prvič začne brati načrt z navodili. In ja, na koncu je tako ali tako kriva ženska, ker je na vsak način hotela to nepotrebno omaro.

Umažejo kopalnico in ne pospravijo za sabo

Moški ima v kopalnici največ šest stvari. To so zobna ščetka, krema za britje, britvica, vodica za po britju, košček mila in brisača z logotipom hotela. Vseeno z umivanjem zob in britjem nemarno zamažejo umivalnik, ogledalo in bližnje police ter vse, kar je na njih. Da bi temeljito pospravili za sabo, pa se še ni zgodilo v zgodovini človeštva. (No ja, so tudi izjeme, le me jih še nismo srečale.)

Photo by Supply on Unsplash

Ko se prehladijo in dobijo rahlo vročino, se obnašajo, kot da so na smrtni postelji

Močnejši spol se že ob nedolžnem prehladu obnaša kot na smrt sestradan, nebogljen psiček ter seveda pričakuje kraljevsko nego.

Priporočamo tudi: Moj aktivni plan 2020: prijavite se na celovito preobrazbo telesa!