Brutalno iskreni razlogi, da vas po zmenku ni nikoli več poklical

Brutalno iskreni razlogi, da vas po zmenku ni nikoli več poklical (foto: Profimedia) Profimedia
2. 3. 2022

Rekel je, da se bosta slišala, zmenek je šel po načrtih in oba sta se imela lepo ... A naslednji dan zaman čakate na obljubljeni klic. Zakaj vas ne pokliče nazaj?

Poglejmo si razloge, zaradi katerih moški (ali ženska) po zmenku ne pokliče nazaj (verjetno se tu skriva tudi razlog za vašo situacijo): 

NISTE PRIORITETA: Morda se mu trenutno veliko dogaja v službi ali ima družinsko dramo, zato zmenki niso ravno na vrhu njegovega seznama. Preprosto vas je pozabil poklicati ali pa vas ima v mislih, vendar mora prej urediti še veliko drugih stvari. Če bi mu bili resnično všeč, bi si vzel čas ne glede na situacijo. 

MISLI, DA VAM NI VŠEČ: Tako kot vi, tudi on ne želi biti zavrnjen. Če zasluti, da vam ni ravno všeč in da zaradi njega niste v devetih nebesih, se bo hotel izogniti zavrnitvi in vas ne bo več poklical. 

PREPROSTO GA NE ZANIMATE: To je precej težko slišati in morda vam ravno zaradi tega ni povedal že na zmenku. Ali pa je imel nekaj časa za razmislek in ugotovil, da mu niste tako všeč, kot je sprva mislil. Ničesar niste naredili narobe in zmenek je lahko bil povsem prijeten, vendar druga oseba ne čuti kemije. 

NISTE BILI EDINI: Zelo boleče, a se zgodi. Posebno na začetku, nekateri zmenkujejo z več osebami in so še vedno prijavljeni v aplikacije za zmenke. Ko se z izkaže, da si je z nekom bolj naklonjen kot z vami, "izgubi" vašo številko in se posveti odnosu, ki po njegovem obeta največ. V tem primeru je pravzaprav dobro, da vas ni poklical, saj ne želite biti ena od mnogih izbir. 

RAD IMA NADZOR: Če vas ni poklical naslednji dan, ampak čez npr. 3 dni, je zelo možno, da ima rad igrice in nadzor nad vami. Lahko se celo opraviči in pove, da mu je zelo žal, a ko se vzorec začne ponavljati in nikoli ne pokliče, čeprav obljubi, raje tecite stran od te osebe. 

HOTEL JE BITI PRIJAZEN: To se zgodi pogosto. Moški reče, da vas bo poklical, vendar že takrat ve, da vas v resnici ne bo. Lažje je biti vljuden kot v obraz povedati, da z vami ni začutil tiste prave kemije in se mu zdi bolje, da odideta vsak svojo pot.