"Na avtobusu mi je pred vsemi šel z roko pod krilo in me vprašal, ali mi lahko vtakne ..." (izkušnja z ljubljanske trole)

"Na avtobusu mi je pred vsemi šel z roko pod krilo in me vprašal, ali mi lahko vtakne ..." (izkušnja z ljubljanske trole) (foto: Profimedia) Profimedia
3. 9. 2022

Ne, ne tisto, kar mislite, in NE tisto mesto, na katero ste pomislili, ko ste prebrali naslov. Tole je ... še bolj bizarno. In ja, zgodilo se je na ljubljanski troli.

Bralka sosednjega uredništva, ki prihaja s Primorske, je bila že na kar nekaj Tinder zmenkih, a ta ji bo zagotovo za vedno ostal v spominu.

"Kljub temu, da s Tinder zmenki nimam najboljše sreče, nad njimi še nisem popolnoma obupala. Lahko me označite za brezupnega romantika, ampak kljub vsem izkušnjam še vedno sanjam o sanjskem zmenku, na katerem bom spoznala svojo dušo dvojčico.

Ko sem se na aplikaciji pred mesecem dni povezala z Žanom (njegovo pravo ime hranimo v uredništvu), ki je imel vse, kar sem na partnerju iskala, sem bila zato prepričana, da je to to. Ah, kako sem se motila.

Žan je bil v živo namreč precej bolj ošaben, kot na spletu. Poleg previsoke mere samozavesti, s katero se je Žan ponašal, pa me je zelo zmotila tudi njegova neposrednost. Pa da ne bo pomote, tudi sama še zdaleč nisem nedolžno in sramežljivo dekle, ampak vse ima svoje meje.

Ko sva z Žanom po pijači odšla na mestni avtobus, kjer je bila precejšnja gneča, mi je namreč predlagal, naj mu sedem v naročje. To pa ni vse. Med vožnjo, ko sem z njim skušala naplesti pogovor, mi je namreč na uho zašepetal povsem neprimerno vprašanje.

Vprašal me je namreč, če mi lahko vtakne prst v rit. Na avtobusu. V množici. Sredi dneva!

Vprašanje me je tako presenetilo, da mu sprva sploh nisem odgovorila. To je Žan razumel kot povabilo in z roko že pričel segati pod moje krilo. V trenutku, ko sem se zavedala, kaj me je vprašal in kam njegova roka potuje, sem vstala iz njegovega naročja, mu prisolila konkretno zaušnico (ja, pred vsemi potniki na avtobusu) in na naslednji postaji stekla z avtobusa.

Mislim, da bo minilo še nekaj časa, preden se zopet odpravim na zmenek z neznanci. Nikoli si nisem mislila, da bom doživela kaj takega, pa sem doživela že marsikaj." 

Članek je bil predhodno objavljen na Cosmopolitan.si

Preberi še: Odpoklic ene od priljubljenih klobas: bakterija lahko povzroči sepso

Priporočamo tudi: Ste opazili, da se vam večkrat vrti in vam je včasih slabo brez pravega razloga? Razlog je lahko pravzaprav ta naprava!