Ne spreglejte tihih znakov, ki že na začetku kažejo, da bo razmerje propadlo

Ne spreglejte tihih znakov, ki že na začetku kažejo, da bo razmerje propadlo (foto: Profimedia) Profimedia
12. 7. 2021

Če ste pozorni, lahko že na začetku uvidite, da se zveza z določeno osebo ne bo obnesla. 

Preverite, ali je v vajinem razmerju kateri od naslednji znakov. Če najdete več kot enega, bo bolje, da odideta vsak svojo pot.

Rekel je, da ne bi smeli biti z njim, ker je zlomil že veliko src. 

A kaj, ko je tako prikupen, nežen in natanko ve, kaj reči. Tokrat bo drugače, kajne? Verjetno ne bo. Končalo se bo s solzami in strtim srcem, kot že mnogokrat do sedaj, in na to vas je tudi opozoril. 

Izrekel je besede "ljubim te" ali "rad te imam" na tretjem zmenku. 

Oziroma nekje na začetku, ko sta še v fazi spoznavanja. Nikoli vas ne bo hotel videti in spoznati v celoti, saj si je o vas ustvaril sliko, v katero slepo verjame. 

Nikoli se ne opraviči. 

Pravzaprav lahko pokaže krivdo, a opravičil se ne bo. Zanj zadostuje objem ali poljub in vse je spet kot prej. Do pogovora nikoli ne pride. 

Vedno nekaj zahteva.

Če dobro pomislite, ste vedno v situaciji, ko nekaj morate narediti zanj ali namesto njega. Stisnjeni ste v kot, pa se tega sploh ne zavedate, ali pa se vam zdi normalno. 

Ko ste z njim, si niste podobni. 

Sami ste veliko bolj pozitivni, imate na tisoče hobijev in počnete stvari, ki vas veselijo. Z njim ste le bleda različica sebe, ki vam nikakor ni všeč. Ne dovolite, da vas kdorkoli spreminja. 

Za vse so krive bivše. 

Zaradi preteklih razmerij je nezaupljiv, dvomi v vas, vas nenehno preverja, se prepira ... O njegovih bivših ste slišali le slabe besede. Tako bo nekoč govoril o vas, ko boste postali njegova preteklost. 

Vaši družini ni pri srcu.

Partner, ki vas bo resnično ljubil, se bo potrudil navdušiti osebe, ki so vam najbližje. Če mu vaša družina ne zaupa, ponovno premislite, ali je vajino razmerje zdravo in trdno. 

Izklopil se je iz razmerja. 

Včasih je povedal, kaj ga moti in sta skupaj iskala rešitve, sedaj tega nikoli več ne omeni. Včasih vas je vprašal, kako se počutite, in to tudi zares mislil, zdaj že dolgo niste dobili tega vprašanja. Včasih sta imela veliko skupnih hobijev, sedaj vse počne sam. Počasi se umika iz razmerja. 

Niste v prvem planu.

Zdi se, kot da ne ve, da je v razmerju. Ne vključuje vas vedno v svoje načrte, šele ko ga opomnite, pomisli, da bi nekaj časa preživel tudi z vami. Nikakor vas ne skuša vključiti v svoje življenje. 

Ko mu pišete, se ne odziva dolge ure ...

... ko pa sta skupaj, veliko časa preživi na telefonu. Kako torej, da ne more odgovoriti na vaše sporočilo? Ne moremo pričakovati, da bodo vsi vedno in takoj na voljo, a ne dovolite, da vas izklopi.