Se ujameta med rjuhami? Preverita te znake!

Se ujameta med rjuhami? Preverita te znake! (foto: Profimedia) Profimedia
5. 11. 2022

Sta s partnerjem ali simpatijo kompatibilna v postelji? 

V razmerju je intimnost izjemno pomembna. Če sta partnerja na tem področju zelo različna, potem zveza ne bo dočakala svetlega konca. Zato raje preverite, ali je vaš partner ali simpatija kompatibilna z vami. 

Najbolje bo, da oba presodita, ali se ujemata: 

Ni vaju strah govoriti o spolnosti

Komunikacija je tudi tokrat ključ, tako kot v skoraj vseh odnosih. Predvsem pari, ki so skupaj malo časa in se še spoznavajo, se pogosto ne pogovarjajo o seksu, ker jim je nerodno. Pa bi se morali. Tako namreč ne izrazijo svojih želj in mnenj, zato lahko kasneje pride do zamer in nesoglasij. To bo razmerju zgolj škodilo. 

Vesta, kaj hočeta

Ker se drug drugemu ne bojita povedati, česa si želita, natanko vesta, kje so vajine meje, kaj bi še lahko vključila v vajino spolnost, kaj je vredno predlagati in česa ne. Vesta na primer, kje se morata dotakniti drug drugega, da bosta dobila mravljince po telesu, kaj vaju razneži, kako pripraviti drugo polovico, da bo še cel dan mislila na vas ...

Nista sebična

Če v postelji gledata le na svoje potrebe, potem bo drugi slej ko prej nezadovoljen in ne bo več želel spolnih odnosov. To bo v zvezo prineslo veliko težav in jo skrhalo. Seveda naj bodo tudi vaše potrebe zadovoljene in ne bo vedno pravično, vendar se lahko potrudita, da pomislita na potrebe drug drugega. 

Imata podoben libido

Seveda libido lahko niha, odvisno od stresa in drugih dejavnikov. Zato pustita prostor za izjeme. Težava pa nastane, ko bi eden od vaju rad skočil med rjuhe nekajkrat mesečno, drugi pa nekajkrat tedensko. Libido se lahko malce razlikuje, ne sme pa biti prevelikega prepada. 

Lahko sklepata kompromise

Ljudje smo si različni, zato ni nič nenavadnega, če se tudi vajine fantazije razlikujejo. Dokler uspeta skleniti kompromis in se enkrat prilagoditi enemu, drugič drugemu, to za vaju ne bo težava. Če pa trmasto vztrajata vsak pri svojem, bosta težko prišla naprej. 

Strinjata se o tem, kaj pomeni varanje

Je to poljub na lice, flirtanje, objem ali kaj več? Pogovorila sta se o tem, kaj za vaju pomeni varanje in vesta, kje so meje. Ne prestopata jih in nobene dileme ni, kaj smeta početi z drugimi in česa ne. 

Udobno vama je drug z drugim

Ni se vama potrebno pretvarjati niti v spalnici, ko sta oba gola in ne moreta ničesar več skriti. Udobno se počitita, zato si lahko povesta tudi najgloblje fantazije, kaj vama je všeč in kaj ne. Redno se pogovarjata o tem, kaj še želita poskusiti in kaj bi spremenila.