Tako bosta vedela, kdaj je stanje alarmantno in NUJNO potrebujeta zmenek (+ več časa samo za vaju!)

3. 8. 2021

Ne prezrita teh znakov, ki vama pravijo, da morata (končno) spet na zmenek. Kdaj sta se pravzaprav nazadnje kam odpravila?

Slika 1/4

V hitrem tempu, veliko obveznostih, aktivnostih, skrbi za otroke in drugem hitro mine nekaj mesecev, ko se kot par nista odpravila nikamor. Zadnjega zmenka se morda sploh ne spomnita več. Če želita, da vajina zveza cveti tudi po več letih, morata prepoznati znake, ki kažejo, da nujno potrebujeta čas samo za vaju. (Seveda to lahko storita že veliko preden se pojavijo!)

MINILO JE ... KAJ PA VEM, KOLIKO ČASA

Večkrat si zastavita vprašanje, koliko časa je minilo od zadnjega zmenka. Tako bosta prišla na tekoče z datumi in opazila, kako pogosto ali redko uživata v družbi drug drugega. 

Kadar se ne moreta spomniti točnega datuma, ali tistega, kar sta počela, je zagotovo čas za naslednji zmenek! Poleg tega skušajta vedno početi kaj drugega, da ne bosta vsakokrat zavila v kino ali na pijačo. Potrudita se, da si vzameta vsaj nekaj ur ali bolje cel dan, če že imata tako redke priložnosti za zmenek.

Profimedia

Preverite tudi Od 10 proti 1: odštevamo z dobrimi navadami! Sprejmete izziv? ali pa Bi radi še bolj okrepili trebušne mišice? Vajo 'plank' začnite izvajati tako

Vir: messymarriage