To si moški želijo od žensk (a nikoli ne priznajo)

To si moški želijo od žensk (a nikoli ne priznajo) (foto: Profimedia) Profimedia
29. 10. 2021

Česa si moški v razmerju resnično želi? 

Naj vam razkrijemo, kako boste ugotovili, po čem hrepeni vaš partner. Za to ne potrebujete pripomočkov in skrivne taktike, ampak ... samo vprašajte ga! Veliko dilem in nesporazumov lahko razrešite tako, da enostavno vprašate. Enako velja za njegove želje. Če niste povsem prepričani, je to najbolj zanesljiva tehnika, da izveste. 

Tu pa je še nekaj stvari, ki si jih želi vsak moški: 

Čas za opazovanje in preučevanje

Moški si vas želi nekajkrat opazovati samo od daleč, ali ko pridete v družbi prijateljev, da lahko oceni, ali ste po njegovem okusu in kako vas bo zapeljal. Ne delajte se nedostopne, saj ga lahko prestrašite in mu vzamete pogum, da sploh naredi prvi korak. 

Zavedanje, da ga ženska potrebuje

Lahko ste samostojna, neodvisna, močna ženska in še vedno moškemu pokažete, da ga potrebujete. Dovolite, da vam odpre vrata, nese vrečke ali plača kosilo, če se ponudi, saj se želi pokazati v dobri luči pred vami in poskrbeti, da ga boste še kdaj potrebovali.

Nič ne bo narobe, če ga prosite za pomoč pri popravilu kolesa in drugih opravilih, ki jih drugače zmorete tudi sami. Dovolite, da pokaže svoje močne plati. 

Spoštovanje

Spoštovanje je prisluženo, kar velja tako za vas kot za moškega. Če mu boste preveč nasprotovali, spodbijali njegovo mnenje in zavračali ideje, se ne bo trudil pridobiti spoštovanja, ampak ga bo našel kje drugje. 

Ne pravimo, da se morate strinjati čisto z vsem, a ne nasprotujte vsemu, kar se ne sklada z vašim mišljenjem, če to ni zares potrebno. 

Čas zase in za svojo družbo

Čas, ki ga preživita vsak zase ali s svojimi prijatelji je ključen za uspešno razmerje. Lahko se s partnerjem odlično razumeta, pa vseeno morata preživeti nekaj ur ali dni narazen. Ne dajte mu občutka krivde, ko bo hotel večer preživeti s prijatelji ali se še naprej ukvarjati s športom. Tudi vi izkoristite ta čas zase in počnite kaj, kar imate radi. 

Komplimente in občutek, da ga cenite

Prav tako, kot on pohvali vašo šminko, omeni, kako vam dišijo lasje in vam šepeta v uho, da mu pomenite ogromno, si tudi sam želi kaj podobnega slišati od vas. Ne skoparite s komplimenti in ne pozabite kdaj omeniti, česa vsega ne bi zmogli brez njega. Vsak rad sliši kaj lepega o sebi, kajne?

Slišati vaše misli

Ne glede na to koliko časa sta skupaj, ne bo znal brati vaših misli. Zato mu morate povedati, če vas kaj moti in jezi, saj verjetno tega ne počne nalašč, ampak zgolj ne ve, da vam ni všeč. 

Enako velja za pomisleke glede drugih stvari - delite jih z njim in skupaj bosta našla kompromis. To je veliko bolje, kot če čakate na prepir.