To so najhujši trendi, ki se pojavljajo v ljubezni in na zmenkih (ste katerega doživeli?)

To so najhujši trendi, ki se pojavljajo v ljubezni in na zmenkih (ste katerega doživeli?) (foto: Profimedia) Profimedia
21. 10. 2021

Nekatere trende v svetu zmenkov bi morali ukiniti, ker niso nikakor povezani z ljubeznijo in iskanjem partnerja. 

Vam je kateri od trendov znan? Potem veste, da ne prinašajo nič dobrega ...

Strašenje

Tako je, kot bi imeli občutek, da vas preganja duh iz preteklosti ... 

Z nekom prekinete razmerje in skušate preboleti, vendar vam druga oseba otežuje proces. Neprestano spremlja vse vaše objave na družbenih omrežjih, včasih celo všečka sliko, a nikoli ne napiše komentarja, sporočila ali vas pokliče. Mislite, da ste se že premaknili naprej, pa vas družbena omrežja vedno znova opomnijo, da vam nekdo sledi ...

Drobtinice

Morda je to še huje, kot če vas simpatija ignorira. Gre za to, da ste odnos z neko osebo prekinili ali pa ga sploh niste začeli, vendar vas ta ne ignorira, ampak z vami vzpostavi ravno toliko komunikacije, da še imate upanje. Tu in tam se še pogovarjata, nasmejita, imata skupne teme ... A nikoli se nič ne zgodi.

Zato je bistvena odprta komunikacija - če z nekom ne želite biti, mu to iskreno povejte. 

Skoraj razmerje

Verjetno smo že vsi bili v kakšnem "skoraj razmerju" ... Ko si si z neko osebo zelo blizu, manjka samo še en korak, da postaneta par, potem pa se v enem trenutku vse razblini. Auč. 

Čakanje na nekaj boljšega

Ste že kdaj zavrnili čudovito osebo, s katero imata veliko skupnih interesov in sta se na prvem zmenku dobro ujela samo zato, ker mislite, da lahko najdete kaj boljšega? Ali pa je to nekdo naredil vam in čez kakšen mesec ali dva obžaloval odločitev ter prosil za drugo priložnost ...

Včasih si vsi zaslužimo drugo priložnost, a ne v takšni situaciji. 

Izogibanje

Neiskrenost, bi lahko tudi rekli. Vaša simpatija sicer odgovarja na sporočila, ampak s 3 dnevno zamudo. Saj veste, ker je veliko dela, opravkov in dan ima enostavno premalo ur, da bi si oseba vzela 30 sekund časa in odpisala isti dan ... Žal gre verjetno za to, da simpatiji niste všeč, vendar vam tega ne upa povedati. Nič hudega, zaslužite si nekaj veliko boljšega!

Skrivalnice

V razmerju se zdi, da gre vse kot po maslu: partner je do vas pozoren in spoštljiv. Čudno je le to, da po nekaj mesecih še niste spoznali niti enega njegovega prijatelja ali družinskega člana. Prav tako vam ni namenil niti ene objave na družbenih omrežjih, medtem ko so jih njegovi prijatelji deležni na tisoče. 

Igrate se neke vrste skrivalnice: partner ne želi, da bi za vajino zvezo kdorkoli izvedel. 

Vir: Odyssey