V brskalnik je vtipkala vprašanje: kako osvojiti bivšega? in našla storitev, ki je rešila njeno zvezo (osebna zgodba)

V brskalnik je vtipkala vprašanje: kako osvojiti bivšega? in našla storitev, ki je rešila njeno zvezo (osebna zgodba) (foto: profimedia) profimedia
13. 11. 2022

Ko sta se s fantom razšla, je bila Natalie pripravljena preizkusiti karkoli, da bi se ponovno zbližala. 

Diega je prvič spoznala na neki zabavi in hitro sta se ujela. Njuno razmerje se je kmalu začelo stopnjevati in komaj dva meseca pozneje sta že živela skupaj. Takrat je šlo vse po zlu, saj se jima zdelo, da je odnos postal preveč napet. Odločila sta se, da se razideta. 

Kljub temu da nista bila dolgo par, je bila Natalie zelo potrta, saj je bila prepričana, da je Diego tisti pravi. "To je ubilo del moje duše, saj sem vedela, da je on tisti, s katerim želim biti."

Ker ga je hotela ponovno osvojiti, je kot mnogi s strtim srcem v brskalnik vtipkala vprašanje: kako osvojiti bivšega partnerja? 

Odkrila je storitev, ki s pošiljanjem sporočil zagotavlja uspešnost pri reševanju zvez. To je potekalo tako, da je Natalie dnevno dobivala sporočila, v katerih so bili nasveti o tem, kako komunicirati, da ne bo zvenela obupano in v pogovor prenesla čustvenih izpadov. 

"Dobila sem npr. nasvet, naj govorim o pozitivnih straneh mojega življenja. Hotela sem mu pisati, kako si želim, da bi bila spet skupaj, vendar sem namesto tega razlagala le, kako dobro mi gre na univerzi."

V sporočilih so bile tudi afirmacije in motivacijske misli, npr.: danes boš močna in ne boš pisala svojemu bivšemu. 

Očitno so sporočila, ki jih je prejemala, delovala, saj je par po nekaj mesecih ponovno začel hoditi na zmenke. Ko sta prebrodila težave, sta ugotovila, kako zelo se pogrešata in se začela ponovno pogovarjati. Leto kasneje sta se ponovno vselila v skupno stanovanje, dve leti kasneje je sledila poroka. 

Za piko na i se jima je dve leti po poroki rodila hčerka in Natalie pravi, da je izjemno hvaležna za storitev, ki jo je vodila čez proces in ji omogočila, da sta s partnerjem ponovno skupaj. Meni, da bi bila veliko bolj prizadeta in čustvena razvalina, če ne bi izbrskala spletne strani. 

Vir: metro.co