Zakaj se vajin odnos razvija takooo počasi, čeprav ste mu ZELO všeč?

Zakaj se vajin odnos razvija takooo počasi, čeprav ste mu ZELO všeč? (foto: profimedia) profimedia
17. 3. 2022

Se vam zdi, da ste simpatiji zelooo všeč, vendar se vajin odnos razvija precej počasi? Skoraj prepočasi? Poiskali smo nekaj možnih razlogov. 

Se sprašujete, ali ste krivi vi, da sta s simpatijo še vedno le to - dva posameznika, ki sta si všeč? Ali da ne prideta dlje od sprehoda in nerodnih pogledov? Morda se razlog skriva drugje ...

Preverite, kaj se vam verjetno dogaja ...

NIMA VELIKO IZKUŠENJ

V zmenkovanju, namreč. Morda se šele podaja na pot zmenkov, zapeljevanja in zvez, zato ne želi hiteti, da ne bo česa naredil narobe in zato, ker občasno ne ve natanko, kaj počne. To lahko štejete sebi v prid, saj pred vami ni srečal veliko žensk, ki bi mu ogrele srce kot ste mu ga vi. 

Bodite torej potrpežljivi, kakšen korak naredite prvi in mu pokažite, kaj je ljubezen. 

HOČE VAS BOLJE SPOZNATI

To je mogoče predvsem pri razmerjih, ko partnerja ne poznate od prej. Očitno se vaš potencialni partner ne želi spustiti v razmerje kar tako "na slepo", ampak ga prej zanima, s čim se ukvarjate, kakšne konjičke imate, ali raje zahajate na izlete v gore ali dneve preživite na kavču ob nadaljevanki ... 

Najboljše, kar lahko naredite, je, da se prepustite spoznavanju in tudi vi poskusite o njem izvedeti čim več. S tem si bosta prihranila tudi morebitne spore, ki bi prišli na plan, če bi hitela v zvezo in šele kasneje spoznala, da nista povsem kompatibilna. 

ZELO JE SRAMEŽLJIV

In s tem mislimo zeloooo! Če ste od moških navajeni, da prvi pristopijo, vas ogovorijo in so na zmenkih sproščeni, vas to lahko preseneti. Tokrat boste morali biti vi tisti, ki opazi namige partnerja in naredi kaj v tej smeri (če si tega želite). Ne čakajte na njegova povabila na zmenke, predloge za izlete in večerje, ker se verjetno še kar nekaj časa ne bo opogumil, ampak vas bo raje gledal od daleč. 

BIL JE PRIZADET

Razlog za počasen začetek vajine romance se lahko skriva tudi v preteklih razmerjih. Očitno se niso končala rožnato (drugače bi še vedno trajala), kakšno pa ga je še posebej prizadelo. Lahko je bil prevaran ali pa ga je zapustila ženska, ki ji je zaupal in jo imel zelo rad. Ni potrebe po tem, da ga podrobno zaslišujete. 

Če vam je resnično všeč in se vam zdi, da bi z njim lahko bili v razmerju, se splača počakati. Počasi si pridobite njegovo zaupanje, pojdite na kakšen začetni zmenek več in korak za korakom gradite trden odnos.