Že 10 let dela kot spolna delavka, zdaj pa razkriva: "To so razlogi, zakaj moški varajo!"

2. 2. 2024
Deli
Že 10 let dela kot spolna delavka in pravi: To so razlogi, zakaj moški varajo! (foto: Profimedia)
Profimedia

Večina žensk je prepričanih, da moški varajo samo zaradi seksa. So takšne tudi izkušnje Alice Little, licencirane spolne delavke?

Kot spolna delavka dela skoraj že desetletje in v tem času se ji je zaupalo veliko moških. Več tisoč pravzaprav. O varanju je povedala naslednje:

Eden od razlogov, zakaj moški prelomijo zaobljubo, je skrb, da bodo žene oziroma partnerke obsojale njihove posteljne želje. »Ko smo v zvezi, o svojem partnerju radi razmišljamo kot o osebi, ki ji lahko zaupamo svoje najgloblje skrivnosti in odkrivamo svoje najbolj intimne želje.« A kot pravi Alice Little, je od svojih strank izvedela, da je to redkokdaj. 

Nekateri moški radi raziskujejo določene fetiše, vendar jih je sram to povedati svojim partnerkam. Mnogi med njimi celo menijo, da bi to lahko povzročilo težave v zvezi. Takšne želje jim po navadi izpolnijo druge ženske ali spolne delavke. 

Ne spreglejte tudi:

Eden od razlogov, zakaj moški prelomijo zaobljubo, je skrb, da bodo žene oziroma partnerke obsojale njihove posteljne želje.

Eden od razlogov, zakaj moški prelomijo zaobljubo, je skrb, da bodo žene oziroma partnerke obsojale njihove posteljne želje.

profimedia

Zelo pomembno je, da ljudje v zvezi odprto in iskreno govorijo o svojih spolnih preferencah in da ne obsojajo prehitro kakršnihkoli interesov, ki bi se jim morda zdeli nenavadni, meni Littlova. Kajti resnica je, da ima večina ljudi takšne ali drugačne, tudi malce »nore« želje in popolnoma normalno je, da jih želijo zadovoljiti. 

Pravi tudi, da veliko starejših moških vara z mlajšimi ženskami, ker želijo potrditi svoje spolne zmožnosti in ohraniti lastno vrednost. Zato se sama pogosto znajde v vlogi ljubice. 

»Spoznala sem, da si ti moški ne poskušajo le povrniti mladosti, ampak pri mlajši ljubici iščejo potrditev svoje moškosti,« je povedala za The Star. »In jaz mu pomagam izpolniti to potrebo po dokazovanju, da so še vedno spolno in intelektualno potentni in popolnoma sposobni sprejeti vsak izziv.«

A na koncu se moški odločijo za obisk javne hiše, ker se jim zdi varanje vznemirljivo, je zaključila.

Bonus video: Prehranska strokovnjakinja razkriva vse, kar morate vedeti o prehrani žensk

Novo na Metroplay: "Ljudje smo vedno bolj odprti za psihoterapijo" | Drago Švajger