Nekdanja spremljevalka razkrila: Moški, ki so po poklicu TO, so najboljši v postelji (in kateri so najslabši)

Nekdanja spremljevalka razkrila: Moški, ki so po poklicu TO, so najboljši v postelji (in kateri so najslabši) (foto: Profimedia) Profimedia
29. 10. 2022

Nekdanja elitna spremljevalka Amanda Goff je razkrila sočne podrobnosti svoje službe. Pravi, da poklic moškega razkriva, kakšen bo v postelji. 

Od policistov, računovodij, gradbenikov in zvezdnikov … Kaj lahko po njenem mnenju pričakujete v spalnici? Za spletno stran www.news.com.au je razkrila naslednje podrobnosti: 

Odvetniki

Amanda je odvetnike označila za psihopate. Toda če bi se radi celo noč predajali razvratu, je odvetnik pravi moški. Njihova naklonjenost nenavadnim spolnim praksam nikoli ne razočara, pravi pa tudi, da znajo dobro pripovedovati zgodbe in se lepo oblačijo. 

Policaji

Policaji so žilavi, zabavni in prezimljeni. Vsakič, ko sem bila v avtu s policistom, je vozil kot manijak in kršil vse zakone. Seks z njimi je zelo podoben: zabaven, vendar precej hiter. In vedno so utrujeni. 

Ali moškemu lahko pride v MEHKEM stanju? (zaskrbljen 36-letnik deli svojo zgodbo, strokovnjaki odgovarjajo)

Zdravniki in kirurgi

Zdravnikom očita božji kompleks in pravi, da se mnogi zlahka zaljubijo, kljub temu, da imajo družino. Sicer pa so podobno kot odvetniki, lepo oblečeni in znajo pripovedovati. Dobri so v predigri, kar je po besedah Amande logično, saj njihov poklic zahteva dobro poznavanje telesa. 

Bankirji

Bankirji niso ravno na vrhu njene lestvice najboljših ljubimcev. Opisuje jih kot odvetnike, le da so brez šarma in humorja. Pravi tudi, da imajo velik ego, da so pogosto v dolgovih in da pogosto do seksa sploh ne pride, saj pred tem radi pogledajo pregloboko v kozarec. 

Računovodja

Računovodje se več kot očitno zavedajo, da je njihova služba dolgočasna, zato si radi začinijo svoje dolgočasno življenje z videvanjem več žensk hkrati. Amanda sicer pravi, da so vedno za zmenke in da so skromnejši od odvetnikov, vendar opozarja, da nikar ne načenjajte pogovora o davkih. In vedno prinesejo čokolado. 

IT in inženirji

Če iščete moškega s spretnimi rokami, Amanda priporoča IT strokovnjake. Pravi tudi, da so najpogostejše stranke in dodaja, da jih nikar ne sprašujte o njihovi službi, saj obstaja velika nevarnost, da vam bodo hoteli povedati vse. In radi imajo crkljanje, predigro in lepo dišijo. 

Gradbeniki

Znajo vrteti jezik, ko jih srečaš zunaj, a v spalnici so »mucki«. So iskreni – zato so mnogi tudi samski – in nikoli ne ostanejo dolgo, saj se po navadi izmuznejo iz službe. Med poskusom predigre pa se ponavadi ob pogledu na golo žensko preveč vzburijo. 

Slavne osebe

O slavnih pa Amanda nima povedati veliko dobrih stvari. Opiše jih kot najslabše. Pogosto so depresivni, egocentrični in negotovi. Po mnenju mnogih pa bi morala ona plačati njim in ne obratno. Pravi tudi, da je res, seks ni nikoli tak kot v filmih. 

Kriminalci

Amanda se je srečala tudi z nekaj takšnimi posamezniki in pravi, da še ni srečala kriminalca, ki ne bi bil za zaprtimi vrati pravi džentelmen. Nikoli ne govorijo o svojem delu ali brazgotinah in so zelo sramežljivi v spalnici. Pametni so trezni, zelo spoštljivi do žensk in zajemno velikodušni. Vsako slavno osebo bi raje zamenjala s kriminalcem. 

PREVERITE TUDI: Kaj narediti, če vas otrok zaloti med spolnim odnosom?