Želite povečati intenzivnost orgazma? To JE mogoče in vemo, kaj morate narediti!

Želite povečati intenzivnost orgazma? To JE mogoče in vemo, kaj morate narediti! (foto: Profimedia) Profimedia
6. 11. 2022

Vajini užitki med rjuhami so lahko še večji, če veste, kako to narediti. 😉

Ko se bosta naslednjič predala strastem v spalnici, poskusita katero od tehnik, ki bodo poskrbele za intenzivnejše orgazme. Saj veste, vedno je dobro popestriti rutino, tudi v intimnosti.

Kako torej dosežete intenzivnejši orgazem?

Zaprite oči

Če zaprete oči med seksom in tudi tik preden doživite orgazem, bo vaše občutenje še boljše. Odvzeli si boste namreč čutilo, na katerega se najbolj zanašate, zato se boste lahko posvetili dotiku in odzivu vašega telesa. Vse, kar se bo zgodilo, bo še bolj intenzivno, tudi orgazem. 

Počakajta tik pred koncem

S partnerjem počasi gradita napetost, vendar se tik pred koncem zadržita. Če ne bosta končala takoj, bosta stopnjevala tudi občutke, zato bo orgazem veliko boljši. Če se vzburite in potem malce umirite, se bo energija reciklirala, ko boste ponovno vzburjeni, zato bo vse skupaj intenzivneje. 

Predihajte

Če ste kdaj obiskali jogo ali pilates, ste zagotovo slišali tudi veliko navodil glede dihanja. Spomnite se jih in jih upoštevajte! Celoten čas, ko sta intimna, dihajte globoko in počasi. Ko vas bodo dotiki in premiki partnerja vzburili, boste avtomatsko nehali dihati - opomnite se, da tega ne smete narediti. 

Z dihanjem bo telo sproščeno in pripravljeno na nove občutke, lažje ga bo vzburiti, zato boste tudi bolje čutili orgazem. 

Povežite se s svojim telesom

Bolje, kot boste poznali svoje telo, bolje boste lahko komunicirali s partnerjem - to pa je ključ do boljših orgazmov in intimnosti nasploh. Zato ne opustite občasne masturbacije, če ste do sedaj to počeli. Tako ugotavljate, kaj vam paše in kaj vas odvrne in ohladi. 

Tudi med spolnim odnosom se pogovarjajta in prilagajajta položaje tako, da bo obema ustrezalo. Imela se bosta veliko bolje. 

Ne ustavite se! 

Ko dosežete orgazem, s partnerjem ne prenehajta, ampak nadaljujta s seksom. Čeprav boste nekaj časa precej občutljivi, se vam splača nadaljevati. Lahko prilagodita položaj, vendar še vedno ohranita dotike in strast. 

Zakaj deluje? Dobro veste, da je tudi na začetku potrebna predigra, da se vaše telo ogreje. Enako je po orgazmu - telo je ogreto, zato ne dovolite, da se popolnoma ohladi. Lažje boste ponovno dosegli intenziven orgazem, če boste že izredno občutljivi in razgreti.