Pohodniki pozor! Septembra premierno prihaja dogodek samo za vas in na njem NE zmaga najhitrejša ekipa, ampak ...

Pohodniki pozor! Septembra premierno prihaja dogodek samo za vas in na njem NE zmaga najhitrejša ekipa, ampak ... (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
29. 6. 2022

Ste že slišali za kolesarsko prireditev Team time ride? Tokrat bo prvič prirejena tudi za pohodnike! 

Če vas navdušuje pohodništvo in radi vsak prost trenutek preživite v naravi, najbolje na kakšnem hribu ali gori, potem je udeležba na dogodku za vas obvezna!

Datum: 4. 9. 2022

Trasa: Kamnica - Bresterniški vrh - Medič - SV. Urban - Lucijin breg

Vse informacija in prijave: Vse informacije in prijave: www.timehike.si in www.run2urban.si 
Za kaj gre?

Moja elektrarna TEAM TIME HIKE 2022 je pohodniška prireditev, ki se bo zgodila 4. septembra in bo speljana po Kobanskem. Ne gre za tradicionalno tekmovanje, na katerem bi zmagala ekipa z najboljšim časom, zato je udeležba še toliko bolj privlačna. Na tekmovanju se bodo pomerile 2, 3 ali 4-članske ekipe pohodnikov, cilj pa je, približati se povprečnemu času hoje vseh ekip.

Vsaki ekipi se bo med potjo meril čas. Na koncu bodo primerjali čase vseh ekip, zmagovalka pa bo tista, ki bo najbližje povprečnemu času. Ni potrebe torej po tekanju in lovljenju prvega mesta, pa tudi po zavlačevanju ne. Tako boste imeli čas za občudovanje narave in čudovite okolice ter klepet z drugimi ekipami. 

Promocijsko gradivo
Kje bo potekala trasa?

Pot bo dolga 12 kilometrov, potekala pa bo od Kamnice preko Bresterniškega vrha, Mediča do Sv. Urbana, ter povratka preko Lucijinega brega. Zavili boste tudi med vinograde in gozdove, zato vam zagotovo ne bo dolgčas. Organizatorji načrtujejo udeležbo preko 200 ekip z vse Slovenije. 

Izgovor ni niti starost, saj je množična pohodniška prireditev je namenjena vsem generacijam, najmlajšim, starejšim, družinam ... V čudovitem okolju, stran od mestnega prometa želijo organizatorji podreti nekaj organizacijskih rekordov. Pripravljajo namreč kar nekaj presenečenj za vse udeležence.

Čakajo vas lepe nagrade! 

Zmaga: tedenski najem avtodoma Adria za zmagovalno ekipo

2. mesto: mini počitnice na turistični kmetiji Red Fairytale v Marezigah za celo ekipo

3. mesto: mini počitnice v odličnem Hotelu Olea na otoku Pagu za celo ekipo

in druge lepe nagrade v žrebanju med vsemi udeleženci
Presenečenje tudi za tekače

Vsi, ki ste bolj navdušeni nad tekom kot pohodništvom, boste prav tako prišli na svoj račun. Isti dan se bo odvil tudi prvi trail tek ženskih in moških dvojic Moja elektrarna RUN2URBAN, ki bo potekal preko Sv. Urbana. Trasa bo dolga 10 kilometrov. 

Prijave dvojic se zbirajo na www.run2urban.si, a je odprtih mest le za 25 ženskih in 25 moških dvojic, zato pohitite s prijavami. Tudi tekače čakajo lepe nagrade in podpora pohodnikov, ki se bodo udeležili dogodka. 

promocijsko gradivo