Ste videli, kako je enoletni Lev Roglič božal in ljubčkal svojega očka Primoža, ki trenutno kraljuje na Dirk po Franciji?

Ste videli, kako je enoletni Lev Roglič božal in ljubčkal svojega očka Primoža, ki trenutno kraljuje na Dirk po Franciji? (foto: instagram Primož Roglič) instagram Primož Roglič
11. 9. 2020

Lev Roglič je junija dopolnil komaj leto dni, a mali junak je te dni že v vlogi navijača na Tour de France, seveda v varnem naročju mamice Lore.

Lev in Lora te dni močno stiskata pesti za svojega Primoža, ki kaže neverjetno moč na kolesarski dirki vseh dirk. A seveda enoletnik še ne ve, kako pomemben mož je njegov očka, zato pa dobro ve, da ga močno pogreša.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bisous 😍 My son on Col d'Èze during stage 2 @letourdefrance. #whatwefightfor #forourblackandyellow #samenwinnen #teamjumbovisma

A post shared by Primoz Roglic (@primozroglic) on

Tako je Primož pred dnevi na svojem Instagramu objavil video, kako sinček boža in poljublja njegov plakat, ki krasi enega od francoskih mest.

Preverite še:

Maser ekipe Ineos Marko Džalo, ki nam je zaupal vse iz zakulisja dirke po Franciji, bo nekomu izmed vas podaril terapevtsko masažo, s katero se sproščajo in regenerirajo kolesarji ekipe.