Elan U-flex - tehnologija za prihodnost smučanja

Elan U-flex - tehnologija za prihodnost smučanja (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
18. 12. 2014 Promocijsko sporočilo

Najmanjši smučarji niso le pomanjšani veliki smučarji.

Morda je naj­opaznejša razlika pri njihovi opremi ta, da njihovi smučarski čevlji skupaj z vezmi pokrivajo večji del dolžine smuči kot pri večjih smučarjih. Smuči se tako slabše prilagajajo terenu, in čeprav zarezna tehnika pri nadobudnežih še ni najpomembnejša, si lahko, tudi če se sami ne moremo pomanjšati, poskusimo predstavljati, da to kvari njihove prve izkuš­nje na smučeh.

Elanov razvojni oddelek se je izziva lotil po svoje. Razvili so smuči, ki se veliko lažje upogibajo kot katerekoli druge otroške smuči na trgu.

Elan U-flex smuči

Da je paket popoln, so natuhtali še prve smučarske čevlje, ki se upogibajo skupaj s smučmi. Celovita rešitev, ki korenito spreminja otroške začetke na smučeh, se imenuje tehnologija U-flex. Z njo smučanje postane preprostejše od prvih korakov.

Tehnologija U-flex je hitro prepričala tudi strokovne žirije. Na izboru Ispo Award v okviru največjega sejma športne industrije je Elan kot edina smučarska blagovna znamka za U-flex prejel nagrado ispo gold winner 2014, žirija nagrade Plus X Award pa je tehnologiji namenila nagrado najboljši izdelek leta 2014.

Več na: www.elanskis.com