Sončni trenutki za smučarske sladokusce

22. 1. 2019 Promocijsko sporočilo

V regiji Bad Kleinkirchheim se boste dobesedno potopili v alpski svet gorovja Nockberge. Zimski dopustniki boste navdušeni nad edinstveno kombinacijo izjemnega gorskega vzdušja, romantičnih jezer in čudovite termalne vode ter toplih sončnih žarkov, kjer boste lahko uživali od jutra do večera.

Pozimi vam je v pokrajini Bad Kleinkirchheim na voljo vse, kar si zaželite – šport in sprostitev. Poleg smučanja, deskanja na snegu, teka na smučeh, sankanja, drsanja, krpljanja in zimskih pohodov se boste lahko sproščali v dveh termalnih zdraviliščih regije. Po skoku v zdravilno termalno vodo boste pripravljeni na nove kilometre na strminah ali izven njih v zasneženem paradižu.

Vabljive strmine smučišč

Smučarsko središče Bad Kleinkirchheim leži med 1.100 in 2.055 m nadmorske višine in ponuja očarljive razglede na celotno območje južnih Alp, ki ga sestavljajo prijazna in obsežna pobočja: 24 žičnic povezuje 103 kilometre smučarskih prog, ki nudijo dovolj prostora smučarjem in deskarjem na snegu z različnim znanjem. Tu so štiri šole smučanja s strokovnim otroškim varstvom in otroški vrtec za najmlajše. Izkušeni zimski športniki bodo izbirali med zanimivimi in različnimi strminami, ki predstavljajo različne stopnje zahtevnosti: 18 km je lažjih, 77 km srednje zahtevnih in 8 km črnih prog, vključno z znano strmino, na kateri organizirajo svetovni pokal in je ime dobila po avstrijskem smukaču in se imenuje “Kärnten – Franz Klammer”. 97 odstotkov od 300 hektarjev smučarske regije, ima zagotovljeno zasneževanje, saj je na voljo dovolj snežnih topov. Torej, prav nič vam ne more preprečiti dobre zabave na smučišču, ki traja celo sezono.

Snežne kopeli z Nock-zdraviliščem

V Bad Kleinkirchheimu sta dve termalni zdravilišči. Alpski tempelj dobrega počutja Römerbad v Bad Kleinkirchheimu razvaja zimske športnike z zdravilno vodo in terapevtskimi savnami v treh nadstropjih in nudi očarljiv pogled na okoliške vrhove. S skupno 1.200 m2 vodnih površin, vključno z zunanjim bazenom, je družinsko in zdravilno termalno zdravilišče St. Kathrein največje med vsemi koroškimi termalnimi zdravilišči. Na račun 86m dolgega tobogana, ki nudi obilo zabavnih in sončnih trenutkov, kopeli ne bodo osrečevale samo otrok. Termalna voda z 32 °C lajša težave, ki jih povzroča revmatizem, pomaga pri težavah s sklepi in hrbtenico ter pri migrenah. Krvni obtok se izboljša, imunski sistem se okrepi in postanete odpornejši na okužbe, hkrati se ojača vezivno tkivo in vse to, je najboljši način, da na dopustu naredite nekaj za svoje zdravje. Dodatne zdraviliške storitve so na voljo v Nock/MED zdravstvenem centru v termalnem zdravilišču St. Kathrein, kjer pod vodstvom zdraviliškega in športnega zdravnika dr. Eckart Waidmanna nudijo poleg zdraviliških storitev tudi preventivne storitve. Da boste čim dlje ostali zdravi in v formi, vam nudijo fizioterapijo, masaže, kopeli in podobno. Na voljo so enodnevni, večdnevni in tedenski paketi.

7 = 6 & 4 = 3 hit šolskih počitnic

Predajte se zimskim užitkom – na sončni strani Alp!

- 8 dni/ 7 noči z zajtrkom ali polpenzionom za ceno 6 noči

 • Brezplačni avtobus na relaciji smučišče-zdravilišče
 • Za rezervacije: od 9. – 17. februar 2019 
 • 7 noči za 1 osebo: 299 € z zajtrkom v penzionu, 498 € s polpenzionom v hotelu****
 • Dodatne možnosti:

- dodatni popusti samo za družine; ob izbiri bivanja v partnerskem objektu in nakupu 6-dnevne smučarske vozovnice, prejmete otroško smučarsko vozovnico za 1 € / dan, 25 % popust za najem smuči v izposojevalnici Rentestablis

- dodatni popusti za vse: 25% popust ob rezervaciji 6-dnevnega tečaja smučanja v smučarskih šolah Krainer-Wulschnig

- dodatni popusti samo za pare: brezplačna nadgradnja kategorije izposoje smuči v Intersport Rent

 - 5 dni/ 4 noči z zajtrkom ali polpenzionom za ceno 3 noči (s prihodom v nedeljo, ostali dnevi po dogovoru)

 • Brezplačni avtobus na relaciji smučišče-zdravilišče
 • Za rezervacije: od 9. – 17. februar 2019
 • 4 noči za 1 osebo: 149 € z zajtrkom v penzionu, 249 € s polpenzionom v hotelu****

Opomba: cene veljajo za eno osebo v dvoposteljni sobi.

Tedni smučanja in dobrega počutja | Smučarska vozovnica v ceni

Sonce, sneg in zabava v zdravilišču – popolna trojna zimska izkušnja v Bad Kleinkirchheimu!

- 4 dni / 3 noči ali 8 dni / 7 noči z zajtrkom ali polpenzionom želene kategorije

 • Smučarska vozovnica za Bad Kleinkirchheim
 • 50% popust za vstop v termalno zdravilišče Römerbad za 4 ali več ur!
 • Brezplačni avtobus na relaciji smučišče-zdravilišče
 • Za rezervacije: od 9. - 31. marec 2019
 • 3 noči 1 oseba: 165 € z zajtrkom v penzionu, 297 € s polpenzionom v hotelu****
 • 7 noči 1 oseba: 385 € z zajtrkom v penzionu, 693 € s polpenzionom v hotelu****

Opomba: cene veljajo za eno osebo v dvoposteljni sobi. Za dodatno nočitev je doplačilo. Prosimo upoštevate: ponudba velja za nočitve v partnerskih objektih v Bad Kleinkirchheimu.

Informacije in rezervacije:

Bad Kleinkirchheim Region Marketing GmbH

Dorfstraße 30 | 9546 Bad Kleinkirchheim | Avstrija

Tel.: +43 4240 8212 | info@badkleinkirchheim.at | www.badkleinkirchheim.com