4 poletne aktivnosti, ki morajo biti NUJNO na vašem seznamu!

4 poletne aktivnosti, ki morajo biti NUJNO na vašem seznamu! (foto: profimedia) profimedia
29. 6. 2020 Promocijsko sporočilo

Vseh zagotovo še niste preizkusili, če pa ste jih, že veste, da se jih splača početi vsako poletje! 

Poleti ne čakajte samo na dopust, ampak izkoristite čisto vsak prost trenutek za uživanje v naravi na toplem soncu. Za osvežitev naj bo čim več aktivnosti povezanih z vodo ali gorami. 

Pripravili smo seznam aktivnosti, ki se jih bomo tudi sami z veseljem udeležili, čeprav smo kaj od naslednjega že počeli: 

S kanujem po reki

Ste se že kdaj spustili s kanujem po reki? Če je odgovor ne, to zagotovo počnite z nekom, ki ve, kako se rečem streže. V Sloveniji boste na veliko rekah našli tudi izposojevalnice kanujev, in če rekla ni zelo deroča, boste brez težav naredili nekaj prvih zavesljajev sami. 

Ker je v kanuju prostora za več oseb, s seboj vzemite nekoga, s komer želite utrditi odnos. Zakaj? Ker boste morali veslati usklajeno, se znajti na morebitnih brzicah in se potegniti nazaj v čoln, če se ta prekucne. To boste verjetno počeli samo z osebo, ki ji zaupate. 

Namig: To je tudi odlična ideja za poletni zmenek!

Spust z zip linom

Ta pride v poštev za adrenalinske navdušence, pa tudi za tiste, ki si želite premagati strah pred višino. Spust je povsem varen, saj ste pripeti z varnostnim pasom, pomagajo pa vam strokovnjaki, ki poskrbijo, da na cilj pridete v enem kosu.

profimedia

Odlična novica je, da se v Sloveniji zip lini običajno nahajajo v bližini gora, zato po ohladitev lahko skočite tudi na hrib in ujamete čudovit razgled. Takšen brezskrben spust bi morda potrebovali, ko ne vidite konca težavam in se stres nakopiči. Zagotavljamo vam, da boste potem lažji in vsaj za trenutek bolje razpoloženi.

Spanje v šotoru

Čisto vsak bi si moral vsaj za eno noč privoščiti spanje v šotoru! Zakaj? 

  • Ker boste hvaležni za stvari, ki jih trenutno jemljete za samoumevne (pitna in tekoča voda, udobna postelja, streha nad glavo).
  • Povezali se boste z osebami, s katerimi boste šotorili, na višjem nivoju. 
  • V mestu nikoli ne boste videli toliko zvezd kot v šotoru na prostem. 
  • Naučili se boste lekcij, ki jih boste nesli s seboj v "normalno" življenje. 
  • Najlepše jutro je tisto, ki ga občudujete s skodelico kave pred šotorom. 
Obisk adrenalinskega parka

Pred obiskom adrenalinskega parka imamo za vas le eno pravilo: vse skrbi pustite zunaj in se enostavno prepustite. 

Odpravite se skupaj s prijatelji in premagajte strah pred višino, pomagajte drug drugemu in presenetite samega sebe, saj zmorete veliko več, kot mislite. Zagotovo se v adrenalinskem parku najdejo aktivnosti, ki jih boste hoteli preizkusiti. 

Ne pozabite na zaščito kože! 

Da boste v naravi lahko uživali brez skrbi, se zaščitite z razpršilom proti komarjem Olival Natural Defense. Razpršilo je kombinacija naravnega baznega olja in kar petih eteričnih olj, ki preverjeno odganjajo komarje in druge žuželke, kot so klopi.  

Olival (promocijsko gradivo)

Verbena, meta, niaouli, čajevec in sivka tvorijo močno kombinacijo, ki ščiti pred piki in kožo nežno neguje ter obda s prijetnim vonjem. Ob nanosu se razpršilo postopoma vpije, ne masti kože in ne pušča madežev, temveč jo vlaži in ščiti.

Olival Natural Defense KIDS pa je pršilo prilagojeno nežni otroški koži, ki preverjeno odganja komarje in druge žuželke, kot so klopi. Če so se vaše kože že lotile žuželke, na pike nanesite gel Olival Natural Defense SOS. Formula vsebuje alantoin in izvleček kamilice v aktivnem gelu aloe vere, ki pomirja in hladi razdraženo kožo ter lajša rdečico in srbenje. 

Olival (promocijsko gradivo)