Klasični hat-trick: znani Slovenec postal prvak, prejel vabilo na Euro 2024 in se ... zaročil!

28. 5. 2024
Deli
Klasični hat-trick: znani Slovenec postal prvak, prejel vabilo na Euro 2024 in se ... zaročil! (foto: Instagram)
Instagram

Slovenski športnik preživlja sanjski obdobje.

Slovenski nogometaš Tomi Horvat preživlja sanjsko obdobje svoje kariere, svojega življenja. Prekmurec, ki si športni kruh služi v sosednji Avstriji, je v tej sezoni s svojim Sturmom osvojil kar dve lovoriki: bil je pokalni in tudi ligaški prvak. Z zmago v bundesligi so Tomi Horvat in soigralci (med slednjimi je tudi njegov rojak Jon Gorenc Stanković) prekinili kar 10 let dolgo prevlado rdečih bikov iz Salzburga!

A to ni vse. Hkrati je bil Tomi Horvat, ki je pred odhodom v Gradec igral za Muro iz Murske Sobote, vpoklican tudi v slovensko reprezentanco za nastop na Euru 2024! Matjaž Kek ga je uvrstil na širši seznam potnikov v Nemčijo, toda glede na odlično formo, ki se ga je držala v tej sezoni, ne gre dvomiti, da bo Tomi Horvat "preživel" zadnji selektorjev rez.

Instagram

Še preden se bo Tomi Horvat priključil reprezentanci med pripravami na evropsko prvenstvo, pa je nogometašu sredine igrišča uspel še en veliki met. Po osvojenem naslovu avstrijskega prvaka se je z dekletom odpravil na krajši oddih na morju, kjer ni užival le v sončnih žarkih, kakopak dobri družbi in zagotovo tudi okusni hrani, marveč je vnovič - "meril v polno"!

25-letni nogometaš je na Hrvaškem "šel na kolena" oziroma zaprosil svojo srčno izbrano. Laura Čas pa je bila … za! "Rekla je da," je na Instagramu zapisal presrečni Tomi Horvat. Njegovo življenje bo torej še naprej pestro in razburljivo. Toliko bolj, ker bosta zaljubljenca letos prvič postala tudi starša