Uganete kdo je to?! Ta zapeljiva znana Slovenka sedaj živi v teh toplih krajih z rajskimi plažami!  (popolnoma drugačna je videti!)

Kaja Casar na obisk iz Tenerifov v rodno Prekmurje. (foto: Mateja Šafhalter) Mateja Šafhalter
29. 11. 2022

Zapeljiva Prekmurka je strastna športnica, ki se jo zagotovo spomnite iz televizijskega šova Sanjski moški. Tam je zaupala, da je nogometna sodnica, nato se je preizkusila tudi kot novinarka na športnem programu Sportklub.

Malo manj znano je, da je Kaja Cesar kar devet let trenirala karate in na državnem prvenstvu tudi zasedla drugo mesto. Ne le to. Štiri leta je trenirala tudi nogomet, prav tako pa se je pomerila tudi na tekmovanjih v košarki in odbojki.

Vse spretnosti, ki jih je osvojila na treningih in tekmovanjih teh športov, je združila tudi v oddaji Exatlon, ki ji je predstavljal predvsem izziv. Izziv, da lahko preizkusi svoje zmogljivosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Casar (@casarkaja)

Trenutno najpogosteje obiskuje fitnes, ob lepem vremenu zelo rada tudi teče, na njenem Instagram profilu pa lahko več kot 50.000 sledilcev spremlja njene užitke s surfom in rolko. 

Kot bodoča osebna trenerka in kineziologinja želi stranke motivirati, da se ukvarjajo s športom, ki jih resnično veseli, da šport postane del njihovega vsakdana. Želi si, da vsakdo najde tisti šport, ki se ga z veseljem udeležuje. 

Danes živi na Tenerifih in občasno obišče Slovenijo, svoje domače. Kot je napisala v eni od svojih objav, je letos zadnjič spet doma. Po zapisu ob objavi sodeč ji življenje v toplejših krajih kar ustreza, rada pa obišče tudi Slovenijo. Sklepamo lahko, da praznikov ne bo praznovala pri nas. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Casar (@casarkaja)

Bi tudi vi takoj odšli sem? Zagotovo je veliko topleje kot pri nas in kot kaže, Kaja precej uživa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Casar (@casarkaja)

 
viri:

https://www.exatlon.si/competitor/kaja-casar

https://ekipa.svet24.si/clanek/magazin/tabloid/638450062748a/casar