To so glavne sestavine, ki jih potrebujete za zmago

To so glavne sestavine, ki jih potrebujete za zmago (foto: profimedia) profimedia
1. 2. 2020 Promocijsko sporočilo

Kaj še poleg dobre pripravljenosti, vztrajnosti in predanosti potrebujete za zmago v športu?

Iz lastnih športnih izkušenj ste se zagotovo naučili, da končni rezultat ni vedno odvisen od vas samih, saj je tu še vreme, fizična pripravljenost, drugi športniki, pravila in včasih tudi sreča. Prav slednje imate na Športni loteriji lahko v izobilju, če se občasno radi pozabavate s stavo v kakšni športni igri. 

Svojo že tako bogato vsebino je Športna loterija nadgradila še s stavami v živo, napovedmi na dirke konj in napovedno igro Colossus. Kar je najbolje, pa so za boljšo in lažjo uporabo prenovili spletno stran, ki ne prinaša le drugačne grafične podobe in prilagodljivosti prikaza glede na napravo, ki jo uporabljate, ampak še marsikatero prednost: 

  • izpostavitev najbolj igranih stavnih možnosti in enostaven prehod do ostalih

  • generator stav, ki igralcu na osnovi želenega zneska vplačila in želenega dobitka ponudi stavni listek, katerega vsebina temelji na realnih podatkih do tedaj vplačanih tipov na posamezne športne dogodke

  • dve novi e-igri: Tempelj Aztekov in Planinska srečka*

  • možno je predčasno izplačilo tudi fizično vplačanih listkov (igralec pri identifikaciji naredi zahtevo za izplačilo in gre nato s tem listkom na prodajno mesto dobitek izplačati)

*Planinska srečka je projekt, ki je potekal v sodelovanju s Planinsko zvezo Slovenije, nastala pa je z namenom zbiranja sredstev za obnovo slovenskih planinskih poti in koč. Preverite tudi, kako je v tej luči potekal dan slovenskih markacistov

Ponudba Športne loterije temelji na slovenskem športu, najdete pa tudi "single" na najmočnejših evropskih nogometnih ligah in tekmovanjih, teniške turnirje vseh nivojev s kvalifikacijami in pester izbor tekem v motošportu, borilnih športih, odbojki na mivki ... Za igralce pa so poskrbeli s številnimi ugodnostmi, med drugim tudi z VIP dobitkom in bonusom ob prvem nakazilu. 

S športnimi igrami se zabavajte odgovorno, kar pomeni igranje za zabavo in na način, ki ne ogroža posameznikove socialne ali finančne blaginje.

Preverite prenovljeno podobo Športne loterije TUKAJ