Znani Slovenci pobegnili v tople kraje: kje dopustnikujejo pozimi?

Znani Slovenci pobegnili v tople kraje: kje dopustnikujejo pozimi? (foto: Profimedia) Profimedia
28. 11. 2022

Znani športniki se očitno pozimi radi zatečejo v tople kraje. Kje najraje lovijo sončne žarke in si napolnijo baterije?

Vam mrzle temperature niso po godu in se še niste sprijaznili s tem, da je poletja že dolgo konec? Potem se vsaj v mislih odpravite v tople kraje, kot so to storili nekateri naši športniki. Kje se nastavljajo sončnim žarkom?

Če ste eden tistih, ki raje izbere počitnice na vročem pesku pod palmo kot smučanje in drsanje, potem vas bodo zagotovo ogrele slike na družbenih omrežjih športnikov, ki so poletje malce podaljšali in si privoščili še nekaj uživanja. Kam so odpotovali?

Morda dobite idejo za svoje počitnice v toplih krajih. 

Tadej Pogačar 

Naš odličen kolesar si je privoščil dopust precej daleč v Kolumbiji. Z njegovo izbranko sta si med drugim ogledala Caño Cristales - kolumbijsko reko, ki ji rečejo tudi tekoča mavrica, saj lahko občudujete kar 5 barv. Reka je najbolj rdeče barve, opazili pa boste tudi rumeno, zeleno, modro in črno. Tam se je mudil novembra in kot vidimo s slike, so bile temperature prijetne, saj sta oba v kratkih majicah. Zagotovo topleje kot pri nas! 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tadej Pogačar (@tadejpogacar)

Janja Garnbret

Janja nam je večkrat dokazala, da je v odlični formi in leta 2019, ko se je z Japonske vrnila s tremi medaljami, ji je ljubljanski župan Zoran Janković obljubil nov plezalni center. Sedaj bo končno izpolnil obljubo, poglejte, kako bo center izgledal: Ljubljana bo dobila nov plezalni center. 

Odlična plezalka, ob katerih nam je zastajal dih tudi na Olimpijskih igrah, se je odločila, da si nabere novo energijo nekje ob morju. Točna lokacija sicer iz objave ni razvidna, lahko pa rečemo, da je bila oktobra v raju: peščena plaža, visoke temperature, čisto morje ... Ahhh, tudi mi bi za trenutek pobegnili tja! 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JANJA GARNBRET (@janja_garnbret)

Jure Košir

Jureta Koširja smo spremljali v oddaji Exatlon, kjer se je prvič preizkusil v vlogi voditelja in tudi spregovoril o svoji izkušnji. Preberite TUKAJ. Ker je šov potekal v Dominikanski republiki, je logično, da je tam preživel tudi nekaj dopustniških dni. Obiskala ga je njegova Simona in tudi otroci so prišli na počitnice. Jure je ob spodnji objavi šaljivo napisal, da sta skupaj s Simono upognila palmo. Očitno sta še vedno izjemno srečen par. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jure Košir (@jurekosir_)

Tina Maze

Čeprav z družino uživa v švici, se Tina rada vrne domov in pokaže, kako ponosna je na svoje korenine, posebno na svoj domači kraj. Na sončen oktobrski dan se je mudila v Črni na Koroškem, kjer so jo prevzeli izjemni razgledi. 

Kot pravi, je ponosna na to, kar ima njen kraj ponuditi in tudi na vse ljudi, ki mu dajejo športen pridih. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83)

Sanjski moški - Blaž Kričej Režek

Če spremljate šov Sanjski moški, ste Blaža že dobro spoznali in veste, da ves prosti čas rad preživi na morju. Tam je bil tako velik del poletja, še novembra pa je očitno skrbel za jadrnice, kjer se dobro znajde, saj je navtik in očitno mu gre dobro od rok tudi čiščenje. Brez majice se je sprehajal kar v Portorožu, zato sklepamo, da je bilo še nedolgo nazaj tam precej toplo. Splača se skočiti pogledati, če vas zebe!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BLAŽ KRIČEJ REŽEK (@rezekblaz)

Primož Roglič

Na žalost je sezono moral končati predčasno, vendar mu privoščimo prav vsak dan, ki si ga je in si ga še bo vzel za počitek ter nabiranje energije. Fotografije s počitnic sicer nismo ujeli, smo pa opazili, da se Primož vedno rad vrača na morje, kot kažeta spodnji objavi. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Primoz Roglic (@primozroglic)

Očitno je tudi novembra na morju lahko toplo ...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Primoz Roglic (@primozroglic)