5 najboljših vaj za zadnjico, ki jih lahko izvajate doma + NAGRADNA IGRA v sodelovanju s podjetjem PeachBooty Plan

5 najboljših vaj za zadnjico, ki jih lahko izvajate doma + NAGRADNA IGRA v sodelovanju s podjetjem PeachBooty Plan (foto: Profimedia) Profimedia
13. 12. 2022

Si želite izoblikovati svojo zadnjico? Preverite, katere vaje so pri tem najbolj učinkovite!

Za popolno izoblikovano zadnjico vam ni treba v telovadnico. Dovolj so že preproste vaje, ki jih lahko izvajate kar doma!

  • Čisto na dnu članka vas čaka PeachBooty NAGRADNA IGRA! 🎁

5 najboljših vaj za oblikovanje zadnjice

Katere vaje so torej najbolj učinkovite pri oblikovanju zadnjice?

Dvig bokov

Osnovna in zelo znana vaja, ki pa ima tudi velik učinek! Nedvomno ena najboljših vaj za oblikovanje zadnjice, ki je enostavna in primerna praktično za vsakogar.

Rakova hoja

Odlična vaja, za katero v osnovi potrebujete le nekaj metrov prostora. Za še večjo učinkovitost pa je priporočljivo, da vajo izvajate z elastiko.

Korak na stopnico

S to vajo boste pridobili tako na moči, kakor tudi na stabilnosti. Vse, kar potrebujete je stopnica, stol, klop, steper ali kaj podobnega, na kar se boste lahko "dvignili". Bodite le pozorni, da je površina, na katero se dvigate, stabilna in da z vajo ne tvegate padcev.

"Hidrant"

Vaja, s katero krepite tako zadnjico, kakor tudi stegna in trup. Izvajate jo lahko kjerkoli; vse, kar potrebujete, je blazina ali podloga.

Bolgarski počep v izpadnem koraku

Še ena vaja za katero potrebujete stol, klop ali drugo višjo (in stabilno) površino.

Kako lahko vaje dobijo še večji učinek?

Vse vaje bodo imele večji učinek, če pri tem uporabljate elastiko, ki je namenjena vadbi zadnjice.

Ravno takšna elastika je bila prvi izdelek, ki so ga lansirali pri podjetju PeachBooty Plan. Ustanovitelja Eva in Nik sta bila nad izdelkom navdušena že prvič, ko sta ga preizkusila. 

"Nisva mogla verjeti, kako se pri vajah z elastiko resnično začuti zadnjico," nam je v pogovoru zaupala Eva. Kot osebna trenerja sta takoj vedela, da je elastika odličen pripomoček, tako za posameznike, ki si želijo otežiti svoje vaje, kakor tudi za začetnike, ki s klasičnimi vajami morda ne aktivirajo mišic zadnjice.

Zgodba podjetja PeachBooty Plan

Eva in Nik sta se tako odločila, da te revolucionarne elastike pripeljeta tudi na naš trg. Najprej sta naročila 100 elastik, ki sta jih razprodala že v nekaj dneh. Sledilo je naročilo 200 elastik, ki so bile razprodane že v prednaročilih.

PeachBooty elastike so kmalu postale pravi hit in obvezna oprema vsakega, ki bi si želel okrepiti mišice zadnjice. Danes pa pri podjetju poleg elastik ponujajo praktično vse, kar potrebujete za vadbo; od vadbenih programov in športnih oblačil, do vadbenih blazin in masažnih valjčkov. Njihovi izdelki so tudi odlična ideja za darilo.

Celotnemu pogovoru z Evo Peternelj, soustanoviteljico podjetja, prisluhnite tukaj:

NAGRADNA IGRA! 🎉

Da bo vaša vadba za zadnjico še bolj zabavna in učinkovita, v sodelovanju s podjetjem PeachBooty podarjamo 1 elastiko za vadbo in 1 vadbeno blazino. 

V spodnji obrazec vpišite elektronski naslov in držite pesti, da izberemo prav vas. Srečno! 🍀