Tukaj je Aktivni PODKAST!

Tukaj je Aktivni PODKAST! (foto: Profimedia) Profimedia
28. 6. 2022

Si želite prisluhniti navdihujočim zgodbam aktivnih ljudi in odkriti ideje, kako lahko tudi sami izboljšate svoje življenje? Prisluhnite Aktivni podkastu!

Iz uredništva Aktivni sporočamo veselo novico – izšel je Aktivni podkast, ki ga boste odslej lahko poslušali vsak drugi teden. V naših oddajah bomo gostili aktivne posameznike in športnike z navdihujočimi zgodbami, ki bodo z nami delili trike, s katerimi lahko pripomoremo k kvalitetnejšemu življenju.

V prvi epizodi smo se pogovarjali z Nušo Gnezda, osebno trenerko, ki slovi predvsem po vadbah za ženske pred in po porodu.

S svojim znanjem in izkušnjami je pomagala že številnim posameznicam odpravljati težave, kot so inkontinenca, bolečine v križu, napihnjen trebuh ter celo psihične težave.

Nuša je prava zakladnica znanja, slednjega pa na kreativne načine deli tudi na svojih socialnih omrežjih in tako drugim pomaga, da bolje razumejo svoje telo ter temu primerno prilagodijo tudi način življenja.

Od kod se je sploh porodila ideja, da na svojih kanalih razbija mite in se dotika tem, o katerih drugi osebni trenerji ne govorijo? "V resnici sploh ne bi rekla, da sem se za to odločila. Mislim, da je do tega prišlo popolnoma spontano, ker sem si želela, da bi ljudje prišli do rezultatov. Do teh pa pridejo samo tako, da vedo resnico," je povedala.

Z Nušo smo spregovorili o napakah, ki jih ljudje počnemo pri vadbi, o mitih, povezanih s hujšanjem ter o pomenu počitka, dotaknili pa smo se tudi njenega osebnega življenja. Zaupala nam je, kako sama skrbi za kvalitetno življenje, katere vrednote si želi predati na svojega sina ter s katerimi ovirami se je srečevala na svoji karierni poti.

Celoten pogovor si oglejte tukaj: