Naj geni izberejo dieto po vaši meri

21. 12. 2011 Promocijsko sporočilo

K razvoju debelosti geni prispevajo kar od 40 do 70%, ostalo pa dejavniki okolja, ki so povečini povezani z življenjskim slogom kot je nepravilna prehrana in pomanjkanje fizične aktivnosti.

Zato ljudje, ki se prehranjujejo v skladu s svojim genetskim zapisom, izgubijo kar 2-3 krat več odvečnih kilogramov in pogosteje obdržijo izgubljeno telesno težo v primerjavi s tistimi, ki se prehranjujejo po splošnih dietah.

Genska analiza LifeGenetics Slim

Je personaliziran priročnik za zdravo hujšanje in trajno izgubo odvečne telesne teže, pripravljen po meri vaših genov.

Namen genske analize LifeGenetics Slim je vsakemu uporabniku predstaviti možnosti, kako lahko dano genetsko zasnovo izkoristiti v svoj prid za zdravo hujšanje in učinkovito ohranjanje želene telesne teže.

Ker je vsak človek edinstven, za svoje delovanje potrebuje različne kombinacije hranil. Svojih genov ne moremo spreminjati, lahko pa jim prilagodimo svoj način življenja in prehranjevanja.

LifeGenetics Slim analiza proučuje gene, ki so na različne načine povezani s potrebo po hranilih in njihovo presnovo ter posledično vplivajo na vašo telesno težo.

Za vas analiziramo gene, ki ključno vplivajo na vašo telesno težo

Za izvedbo genetskega testa je potreben bris ustne sluznice. Postopek odvzema je preprost, hiter  in neboleč in ga opravite sami doma, seveda s pomočjo natančnih navodil.

LifeGenetics in dedek Mraz

Vam v prazničnih dneh podarjata brezplačno gensko analizo v vrednosti do 385 €.

Kako do nagrade?

V žrebanju za gensko analizo sodelujete vsi, ki boste med 8.12. in 31.12.2011 naročili storitev katerekoli genske analize LifeGenetics.

Podrobnosti preberite tukaj.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri