Hitite na izlet? To so naši hitri predlogi za zdravo malico, ki vam bo dala energijo

Hitite na izlet? To so naši hitri predlogi za zdravo malico, ki vam bo dala energijo (foto: PROFIMEDIA) PROFIMEDIA
16. 8. 2021 Promocijsko sporočilo

Včasih se na izlet odpravimo spontano in takrat obstaja večja možnost oziroma 'tveganje', da bomo s seboj vzeli hrano, ki je vse prej kot hranilna in zdrava. To pa lahko pomeni, da bomo lepe trenutke dneva preživeli ob pomanjkanju energije.

👉 NAGRADNI KVIZ: Kakšen obrok ti je pisan na kožo (privošči si ga za popoln oddih)

Da se izognete nezdravemu prehranjevanju na izletu, smo zbrali nekaj namigov za bolj zdravo in hranilno malico, ki vam bo dala dodatnih moči za vse izletniške podvige. 

1 Polnozrnati kruhki, riževi vaflji, oreščki

Namesto belih žemljic za na pot izberite organizmu bolj prijazen pirin kruh, riževe vaflje, hrustljave polnozrnate kruhke ali na primer zelenjavni čips, ki ga lahko prav tako kombinirate s kakšnim zdravim namazom. Prav vam bodo prišle tudi vse sorte oreščkov, ki še posebno koristno nahranijo tudi možgane.

2 Zdravi namazi

Namesto običajnih paštet si omislite zelenjavni namaz, morda kakšno kombinacijo z avokadom ali lososom, zelo dobro pa vam bo del tudi kozji sir. 

3 Presne 'sladkarije'

Namesto čokoladic, piškotov in bombonov za zdrav prigrizek predlagamo okusne in hranljive presne ploščice v različnih okusih ali brezglutenske piškote, ki med dvema slojema piškota skrivajo okusno čokolado. Če imate za sladico raje kaj kremastega, pa lahko poskusite vegansko kremo iz mandljev ali kokosa.

Vse te prigrizke najdete na policah trgovin HOFER pod njihovo lastno blagovno znamko NATUR AKTIV.
HOFER

HOFER vam želi letošnje poletje s kampanjo NATUR AKTIV BIObrok ponuditi bolj zdravo alternativo običajnim hitrim prigrizkom, ki si jih pogosto privoščimo bodisi na kratkih dnevnih dogodivščinah bodisi doma. Z njimi lahko uživate kjerkoli: na plaži, v hribih, na bazenu, na kolesarskih izletih, na pohajkovanjih, v parku s prijatelji ali preprosto doma.

Vsak teden so na www.naturaktiv.hofer.si na voljo 3 torbe NATUR AKTIV BIObrok z različnimi kombinacijami NATUR AKTIV izdelkov, primernimi za različne situacije/izlete (za v hribe, na morje …), med katerimi lahko izberete svojo najljubšo kombinacijo in osvojite omamne nagrade!

Več informacij najdete tukaj.