Skrivnost je razkrita: Neda Ukraden vsako jutro prične s tem napitkom, ki topi maščobo, skrbi za lepo kožo in krepi imunski sistem

8. 5. 2024
Deli
Neda Ukraden ni poznana le po svojih glasbenih uspešnicah, temveč tudi po mladostnem izgledu. (foto: Instagram @neda.ukraden (Posnetek zaslona))
Instagram @neda.ukraden (Posnetek zaslona)

Neda Ukraden je priljubljena hrvaška pevka, ki je na glasbeni sceni že od leta 1967. Poznana pa ni le po svojih glasbenih uspešnicah, temveč tudi po svojem mladostnem videzu.

Kljub temu, da šteje 73 pomladi, bi ji na račun njenega seksapila in postave, namreč zlahka pripisali precej manj. Razlog za to pa ni le posledica dobre genetike, temveč tudi redne telesne dejavnosti in prehrane.  

Ne spreglejte:

Vsakodnevna rutina s katero priljubljena pevka ohranja mladost in sijaj 

Pevka je za hrvaške lokalne in regionalne medije večkrat razkrila, da svoje telesne podobe ne prepušča naključju, temveč za linijo, ki ji jo lahko zavidajo tudi precej mlajše ženske, tudi redno skrbi. Razkrila je tudi, brez česa ne prične svojega dneva. 

»Jutro pričnem s kozarcem mlačne vode, v katerega stisnem pol ali celo limono in dodam kurkumo,« pravi. »Spijem veliko skodelico turške kave brez sladkorja in v tem času berem sporočila, gledam novice, potem pa naredim jutranjo telovadbo,« še dodaja.

Po ritualu z napitkom, se torej posveti telesni aktivnosti. Med njenimi najljubšimi izbirami so trening tabate, plavanje ali tenis. »Že leta skoraj vsako jutro delam telesne vaje in dihalne vaje. Ne hodim v fitnese, saj bi zaradi službe, ki vključuje nenehna potovanja, izgubila članstvo v vseh,« pravi pevka.  

Namesto tega se poslužuje preproste rešitve, da med svojimi potovanji v katerikoli hotelski sobi na tla razprostre brisačo in približno petnajst minut dela sklece in trebušnjake.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

V življenju prisega na ravnotežje

Pevka se drži načela, da je ravnotežje v življenju nadvse pomembno. To velja tudi za področje prehranjevanja.  

»Včasih posežem po torti ali pa si privoščim krožnik testenin. Ampak, potem drugi dan pazim, kaj bom naslednji dan jedla, tako da sem vedno v ravnovesju,« razkriva Ukradnova. Prav tako ne uživa alkohola, razen občasno kakšnega kozarca vina in ne kadi.  

V primerih, ko ji ne pomagajo vsi načini, s katerimi si pomaga k mladostnem videzu in zdravju, se loti liposukcijske diete, ki je klinično preizkušena metoda hujšanja, poznana predvsem po tem, da telo spodbudi, da se hrani s svojimi lastnimi maščobnimi zalogami.

»Ta sistem hujšanja mi je všeč, ker daje hitre rezultate, poleg tega se med kuro ne počutim izčrpano in nisem lačna,« zaključuje pevka. 

Vir: glossy.espreso.co.rs

Preberite še:

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu